Inlägg från: Anonym (Jiqlifiqil) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jiqlifiqil)

    Kopplas socialen in vid kontakt med bup?

    Har för avsikt att söka hjälp på bup för min dotter och undrar om det görs nån typ av orosanmälan till socialen eller om det blir en soc utredning i slutresultat? OBS! Barnet har redan blivit omhändertagen en gång av soc tidigare.

    Pågår inget märkligt i hemmet så orolig är jag inte på det sättet utan vill söka hjälp för min dotter som jag skrev om i en annan tråd. Orkar ej dock gå genom samma helvete med soc igen bara därav frågan.

  • Svar på tråden Kopplas socialen in vid kontakt med bup?
  • Anonym (Jiqlifiqil)
    Anonym (Sc) skrev 2018-08-18 20:27:53 följande:

    Ts som jag uppfattar det har du tidigare hamnat i klorna på Socialtjänsten, för den som inte vet hur lätt en vanlig familj kan hamna i detta vansinne

    UG visar här hur fel det kan gå




    Hamnade i ett helvete som pågick onödigt länge med soc. Slutligen visade det sig att felet låg hos barnet, familjehemmet och handläggarna på soc. Blev rek att anmäla familjehemmet och handläggarna på soc men eftersom jag fick dottern tillbaka ville jag bara hå vidare och nu vill jag inte hamna i samma situation nånsin igen! Därav oron för soc. Det pågår inget misshandel, ngn typ av utnyttjande eller liknande så det är jag inte orolig för men det krävs nästan inga rimliga orsak till att barn hamnar i utdragna utredningar och blir omhändertagna OCH DET HAR JAG ERFARIT redan. Vågar ej men måste nog ta steget mot bup pga behöver hjälp.
Svar på tråden Kopplas socialen in vid kontakt med bup?