• Leeno

    Hur långt tid tar dopkalaset?

    Hej! Imorgon ska min dotter döpas. Själva ceremonin skulle ta 20-30 minuter, men kopkalaset efteråt? Fikasalen är i samma byggnad som kyrkan så man behöver bara gå nerför en trappa. Hur långt tid kan kalaset ta på ett ungefär?

  • Svar på tråden Hur långt tid tar dopkalaset?
  • Leeno
    asdfgh skrev 2018-08-18 21:05:13 följande:

    Hur många är ni? Träffas alla regelbundet eller kommer folk passa på att uppdatera sig angående vad som hänt sen senast? Vilken tid (dvs kommer det vara folk som behöver sticka pga mat)? Vad bjuder ni på för ätbart? Är gästerna såna att de brukar stanna länge? Kommer det vara många barn? Finns det någonstans för eventuella barn att roa sig medan föräldrarna umgås?

    Allt det här påverkar så det är omöjligt för oss att svara. Jag har varit på namngivningsceremonier där fikat varit över på under 1h och andra där det tagit 3-4h.


    Det är blandade gäster, hans familj, min familj, gemensamma vänner och egna vänner. Vi blir ca 50st. Cermonin är klockan 13 och det skulle ta 20-30 minuter så säg att fikat börjar kl 13.30. Det är tårta och godsaker, så det blir ett dopfika liksom. Vi tänkte ta present öppning på plats
Svar på tråden Hur långt tid tar dopkalaset?