Inlägg från: Anonym (orkar inte längre.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (orkar inte längre.)

    Vad ärdet som ha hänt?

    Jag har nog drabbats av någonting, men vet inte vad. Orkar knappt att röra en fena, när jag kommer hem från jobbet.

    Jag har alltid jobat 100% hårt fysiskt arbete, och aldrig varit sjukskriven, mer än det vanliga; någon förkylning, eller kräksjuka.

    Sen i våras känns det dock, som att all min energi sug ut, efter jobbets slut. Jag orkar inte fixa någonting, förutom jobbet. Vilket också börjar gå på "halvfart" nu.

    Känner dag för dag, hur jag bara blir tröttare och tröttare. Hjälper inte att sova hela söndagen ens.

    Tidigt i våras fick jag en inflammation i en tand. Jobbade på som vanligt, tog smärtstillande till jag fick en "akuttid" vilket tog 5 dagar. Inflammationen spred sig, så jag var svullen i hela ansiktet. När jag kom till tandläkaren, sa han"Men Gud! detta var ju inte bra".

    Fick penicillin och allt blev "bra". Sen det,blev jag bara SÅ trött!

    Läkaren säger att det inte är någonting, och att jag bara kan ta Alvedon?

    Har googlat lite, och undrar om jag har drabbats av
    ME/CFS? Alltså kroniskt trötthetssyndrom?

    Vad det nu är? Alltså kanske en följdsjukdom efter inflammationen?

    Finns det någon här, som har drabbats av den diagnosen? Jag vet hur svårt det kan vara, om man är sjuk, och skall befatta sig med FK, vid långtidssjukskrivning? Man förlorar väl halva sin inkomst, + att ingen vill lyssna?

    Har ju aldrig varit där, men nu orkar jag faktiskt inte mera. ÄR så trött. Även fysiskt aktivitet efter jobbet, gör att jag bara vill sova. Så det blir inget av det.

    Vad har hänt? Någon som känner igen sig?Gråter Gråter varje morgon när jag skall till jobbet. Jag vill jobba, och jag gillar mitt jobb, men det suger all musten ur mig nu.

  • Svar på tråden Vad ärdet som ha hänt?
  • Anonym (orkar inte längre.)

    Vet att man inte skall "googla" sig till möjliga diagnosr, men jag har ALLA de symtomen, som länken här:

    www.hjarnfonden.se/om-hjarnan/diagnoser/mecfs/

    Och läkaren lyssnar ju inte! För att de inte vet? Har nu även fått besvär med lever och njurar, av all jävla Alvedon och Ipren! Som jag har fått recept på i högre dos. Så det blir billigare. Orkar nog inte längre, så vad kan göra?

    Måste lägga av med de smärtstillande.

  • Anonym (orkar inte längre.)

    Okay, men finns det inte någon som känner så här? Är oroligt tacksam för lite feedback?

  • Anonym (orkar inte längre.)

    Tack för ditt svar. Nej, jag har inga p medel. Jag är man. Har gjort alla prover. Allt är "bra" men du känner till den diagnosen?

  • Anonym (orkar inte längre.)

    Detta var ju i våras. Och tröttheten kom efter antibiotika kuren. Visst kan man bli trött efter den, men inte inte i 6 mdr? Jag är ju inte bra på att gå till doktorn, men får väl ge mig nu. Alla de vanliga blodprover var "normala", järnbrist är det inte, och alla b var bra. Inga problem med hjärtat. Blodtryck normalt. Men denna jävla tröttheten? Blir tokig snart.

  • Anonym (orkar inte längre.)
    Anonym (penicillin) skrev 2018-08-19 08:15:06 följande:

    Och mååånga grottar sorgligt nog ner sig i denna konspirationsteori att vården vill underbehandla detta tillstånd. Istället för att göra nåt åt andra delar av sina liv. Men visst händer det att man ej tar fritt T3 el antikroppar etc om man inte ber om det.

    DOCK så är faktiskt inte Levaxin läkerol...det kan förkorta ens liv genom att ge hjärtpåverkan. Likaså Lio. Oftast har man övervikt och trötthet av andra anledningar. Tex kan övervikt ge trötthet...


    Ehh? Nu är jag ju inte så insatt i vad de olika blodprover har för benämning, och vad de kan innebära, men de tog ju alla prover och sa, ATG de inte kunde se något avvikande. Alltså själva läkarbesöket, gjorde jag för att få en förklaring på den jävla tröttheten som jag lider av. Men det var tydligen inte så interessant. Jag frågade inte ens om att bli sjukskriven, har ju aldrig varit det. Men nu vette fan, om jeg inte går till en annan läkare, för jag är så jävla trött, och det är inte okay. Eller svarade du i en annan tråd? Ditt inlägg var lite konstigt? Konspirationsteorier? Vad har det med saken att göra? Jag säger att jag inte vet hur sjukvården fungerar idag, då jag aldrig varit där, förutom nu. Och den doktorn sa att allt var bra!
  • Anonym (orkar inte längre.)

    Jag vet inte. jag har försökt att läsa alla inlägg, och jag tackar för alla som skrivit.

    Men nu är det helg igen, och tröttheten ligger som ett stort tjockt moln. Okay jag jobbar hela veckan 100%, men sen tar livet slut. Sover hela helgen typ. Vad är det för konstig trötthet som har drabbat mig? Känns inte alls bra.

    Har inte ens haft ork att lyfta luren och ringa vårdcentralen. Jag kunde tvätta, och damsuga. Men har så mycket annat jag borde göra, men orken finns inte. Är så jävla trött?

    Om man nu kan ha en sådan hemsk  diagnos som Me, men det tror jag ju inte. Eller har jag drabbats av utmattningssyndromet? Och vad innebär det?

    Kan det innebära att man princip, bara vill sova hela helgen? Och så blir det måndag, och man går runt i veckan som en jävla robot?

    Tröttheten förlamar mig...

Svar på tråden Vad ärdet som ha hänt?