Inlägg från: Krepesm |Visa alla inlägg
  • Krepesm

    Förolämpar jag henne för att jag beställer samma mat?

    Jag hade nog inte blivit förolämpad, men jag hade nog tyckt det känts väldigt tråkigt att alltid ta samma.

  • Krepesm
    Anzil skrev 2018-08-19 12:10:55 följande:
    Alltid ta samma som gäst, eller att alltid laga samma rätt åt den specifika gästen som väljer samma maträtt?

    Varför skulle det kännas tråkigt, om det kommer andra gäster som väljer olika rätter. Så får ju ägaren laga olika mat i alla fall?

    Eller skulle det kännas tråkigt ändå, kanske?
    Nej, att alltid laga samma tror jag inte, det får man ju vänja sig vid som kock, speciellt om man inte har så mycket rotation på menyn.

    Nej jag menar mer att det borde kännas tråkigt för dig att alltid ta samma, men sen är jag en person som gillar att variera och prova nya saker på en meny.

    Men vi är ju alla olika så jag menade verkligen inte att vara otrevlig eller så, ta du det du gillar, bry dig inte om vad andra tycker.
  • Krepesm
    Anzil skrev 2018-08-19 12:57:25 följande:
    Hmm..Nej, det känns inte särskilt tråkigt alls. Jag älskar den där rätten och nej. Du var verkligen inte otrevlig eller utstrålande något sådant i ditt inlägg :)

    Hmm..Jag bryr mig inte om någon skulle tycka jag var tråkig bara för att jag beställde samma typ av maträtt. Jag vart mer nervös över om jag på något sätt förolämpar ägaren.
    Okej, nej det tror jag inte, du kan ju berätta för ägaren att du ofta ser fram emot just denna rätten och att den är höjdpunkten på dagen, eller något i stil med att "ingen lagar denna rätten lika bra som ni gör".

    Om du lägger fram det så blir nog ägaren glad istället för förolämpad.
Svar på tråden Förolämpar jag henne för att jag beställer samma mat?