• Annanathalia

    IVF start i HÖST - vi som ska göra vår första IVF

    Hej på er!


    Jag hoppar gärna in här, vi har precis gjort en första IVF omgång och blev gravid, så skönt att det fungerade efter låååång tid och process som vi såklart alla har gemensamt. Dock fick jag missfall igår, herre man tappar ju helt marken under sig. Vilken känslomässig berg och dalbana vi utsätts för. Så idag försöker jag peppa upp mig själv och tänka att nu gör vi ett försök till så fort det går. Super tufft och kommer inte vara mindre livrädd nästa gång såklart.

    Känns skönt att få stöd av er andra som är med om samma process, det känns ju som att alla får barn och är gravida till höger och vänster helt utan problem. Vet att det inte är så men blir tufft.

  • Annanathalia
    Elcca skrev 2018-10-11 16:16:44 följande:
    Fy va tufft för dig!! Beklagar verkligen. Det är så jävla tungt. Vårt första återinförandet slutade i ett väldigt tidigt missfall och mina två därefter blev ingenting. Fick precis beskedet idag att det sista omgången inte tog sig, så jag är nere på botten idag. Men någonstans hittar man konstigt nog styrkan och kraften att forsätta, för den där önskan om ett barn är sååå stor och kan driva en genom eld och vatten, berg och djupa dalar. Har nu 2 blastocyter o frysen som jag hoppas på! Men man får tillåta sig att vara ledsen och sörja. Jag tror man behöver det för att orka gå vidare! Kram till dig!
    Ush jag förstår det, din stackare! Ja herre gud, vad kan vi göra mer än att försöka klättra upp igen och hitta något nytt sätt att försöka på. Ja det är verkligen så, har gråtit i omgångar i 3 dagar nu, det känns så orättvist, tyckte att det kunde få vara vår tur nu, men men. Kram tillbaka!
  • Annanathalia

    Hej på er!

    Idag startar jag med sprutor för omgång 2 av ivf, 1:a omgången gav en graviditet men missfall i v.6. Inga ägg som klarade sig så startar om från början.

    Känner mig orolig och lite uppgiven om jag skall vara ärlig men skall försöka peppa om och använda känslan av att vi konkret gör något åt att det skall gå. För det skall det på något sätt!

  • Annanathalia
    Ontopic skrev 2018-11-17 09:29:20 följande:
    Vi kommer ligga i tid med varann. Jag startade min första IVF resa i går! Tråkigt att ert första inte gick hela vägen samt att det inte gav några till frysen men kämpa på! Hade du en bra upplevelse av förra resan? Heja!
    Ja men det tycker jag ändå, reagerade inte så mycket på hormonerna och var rätt orolig för ägguttaget som såklart inte var trevligt på något sätt men inte alls så illa som jag förväntade mig. Jobbigaste är ju alla om och ifall, det tar rätt hårt. Hur utvecklas det, hur många ägg får man ut, hur många blir befruktade, överlever någon osv osv. Hur känns det för dig?
  • Annanathalia
    lyckligast80 skrev 2018-11-17 09:47:07 följande:
    Hej,

    Då ligger vi i ungefär samma fas, började med sprutorna i tisdags också omgång 2. Det är en ständig oro för att det inte ska gå vägen, samtidigt som man försöker vara positiv och tro. Men som sambon säger, det handlar inte OM vi blir gravida utan NÄR. Så jag har dem orden i huvudet som stöd. :)
    Ja försöker också tänka så, men den där lilla oron gnager ändå, tänk om det inte går. Men försöker kapsla in den känslan och fokusera. Gott att vi är några som kan följas åt!
  • Annanathalia
    Ontopic skrev 2018-11-18 13:48:12 följande:

    Skönt ändå att du har den känslan med dig in i det här! Jag är så rädd för plocket, man har ju läst för mycket skräckhistorier. Annars känner jag inte så mycket än.. Hoppas på att det bara ska flyta igenom det här, men sån tur har man väl inte :)


    Ja man gör ju det, är säkert super individuellt men för mig var spollning mycket värre i våras om jag skall vara ärlig. Försök och slappna av (inte lätt) så kommer det gå bra.

    Jo men tänk om det ändå blir så, jag håller tummarna!!
  • Annanathalia

    Ägguttag två för oss idag, fick ut 8 (sist 6) så nu kommer de här närmaste dagarna med alla olika steg, sååå sjukt påfrestande och läskigt!

    Så så tråkigt att höra H@llon, ush vad vi alla skall behöva gå igenom!!

  • Annanathalia

    Hur mår ni allihopa, dag 4 efter insättning för mig. Vänta vänta vänta!! Känns ingenting utöver lite molvärk men det är ju inte så konstigt. Fortfarande rätt ont i äggledarna dock.

  • Annanathalia
    SevenSeas skrev 2018-12-06 21:10:16 följande:

    Håller tummar och tår för Er!

    Vi fick tillbaka ett embryo den 23/11. Har inte känt av jättemycket utöver ömma bröst, molande/mensvärk och hugg/kramper i livmodern (som kan vara biverkningar av de "underbara" Lutinus). Var på VUL i tisdags och där konstaterades att jag är lätt överstimulerad. Inte så mycket att det måste åtgärdas, tack och lov :) När har Ni TD? :)


    Ja alltså Lutinus, det är faktiskt den delen för min del som är värst galet nu. Dels såklart biverkningarna som du nämner men mest gägget, ush alltså!! Men då skall du testa typ idag?

    Vi har om en vecka, den 14 dec. Kommer säkert fusk testa innan dess dock :)
  • Annanathalia
    carola18 skrev 2018-12-09 20:28:55 följande:

    Håller verkligen tummarna för er som har testlagret i veckan vi behöver positiva besked i denna tråd nu!


    Ja det behöver vi verkligen, är dock mega neggo idag, skall bli skönt att gå till jobbet imorgon så jag inte hinner tänka. Har fortfarande molvärk i äggstockarna men noll graviditetssyntom :(
Svar på tråden IVF start i HÖST - vi som ska göra vår första IVF