Inlägg från: Aniiee |Visa alla inlägg
  • Aniiee

    Matkostnader

    Vi lägger väl ca 4k på mat varje månad för 2 pers. Så ungefär som ni, om man räknar per person. Fast då är förstås inte hushålls- eller hygienprodukter med där. Dock slinker det ner lite hundgodis ibland.....

    De där som säger att de utfodrar en familj på typ 10 pers för endast ett par tusen i månaden kan du lugnt ta med en nypa salt.... När man börjar dra lite i det så märker man snabbt att mycket av matbudgetarna myglas undan under andra kategorier eller så underlåter de (en del) att upplysa om vissa aspekter som gör att de lägger mindre pengar i mataffären.


    Because Scandinavians are magical geniuses when it comes to learning English.
  • Aniiee
    MammaMusan skrev 2018-08-25 06:39:59 följande:

    Låter skönt att höra att jag inte är ensam!

    Igår blev jag också irriterad över frukten (Måste ha haft en dålig dag) Nästa 50 kronor kilot för ekologiska men importerade äpplen när jag ser hur alls träd i stan dignar av frukt (Har inga egna. Än) grönsakerna var också dyra. Är det inte skördetid nu och sånt borde vara billigare? Eller är det nu vi betalar priset för sommarens torka?

    Jaja äta måste vi. Det är bara att betala och se glad ut.


    Det är nu vi börjar betala för torkan, ja. Men inte äpplena. Det är riktigt äppelår i år. Om du vet att någon tomt du går förbi tillhör lite äldre människor kan du alltid fråga om du får komma och plocka i alla fall lite grann. De brukar bara bli glada eftersom de inte längre orkar själva på samma sätt. Eller erbjud dem att plocka av hela träd och hjälpa dem att skicka/ta det mesta till ett musteri mot att få ett par påsar äpplen till dig själv.
    Because Scandinavians are magical geniuses when it comes to learning English.
Svar på tråden Matkostnader