• Fia 28

    Pass med visum borta

    randomname1 skrev 2018-08-25 16:45:17 följande:

    Anledningen till att jag inte skrev det var för att hålla historien kort, men ok jag kan förklara

    Mitt pass skickades tillsammans med kvittot på min betalning för visumet i ett kuvert när det blev klart i fredags förra veckan. När kuvertet kom fram i måndags så var endast kvittot där i. Jag talade med ambassaden och frågade om de verkligen skickat dem tillsammans och personen jag talade med var hon som la i passet i kuvertet så hon var helt säker på att hon skickat det, vilket innebär att det försvunnit på posten antagligen. När jag tittar noga på kuvertet (jag var inte hemma måndagen när det kom så det var inte jag som öppnade det) ser jag att "läppgrejen" som man förseglar kuvertet med har tejp över, så om inte dem tejpat det på ambassaden så har någon förmodligen öppnat kuvertet, tagit passet och tejpat igen det.

    Jag vet, det låter komplicerat och jag skulle kunna skriva mycket längre för att förklara tydligare men oavsett vad som hänt så är passet spärrat och spärren går inte att häva enligt polisen, så det gamla passet är inte ett alternativ oavsett.


    Det låter ju mer som passet ramlat ur kuvertet och de på posten har bara tejpat åter det. Går det inte att fråga hos posten? 
Svar på tråden Pass med visum borta