• Anonym (.)

    Tips om pegging

    Har för mig att vac u lock är en standard. Tror en tillverkare började och fick med sig ett par till, så plötsligt fanns en viss standard. Det är typ ett specialfäste så man lätt kan fästa en dildo enkelt men i alla fall hållbart.

    Enklare o billigare är det med vanliga oringar i Silicon. Betydligt billigare i alla fall. Lite krångel, men tar kanske 1 minut att byta dildo?

    Harnessen (vet inte vad det heter på svenska) ska helst kunna spänna fast med 3 punkter, ett runt varje ben och ett fästa bakom ryggen. Då sitter den bekvämt och lagom hårt. Finns vissa som kör 2 fästen, ett runt ryggen o ett mellan grenen, men det skaver massor.

    Jag har testat med några olika King cock o sen jellydildos. Men smaken är som baken, vissa gillar små smala och andra (som jag) är riktiga size Queens...

    Glidmedel. Vi brukar köra med vaselin oftast. Barnolja är rätt vanligt har jag hört, även om jag inte gillar det.... Vad som rekommenderas beror på val av dildo, dildon måste tåla glidmedlet. Det är jättestor skillnad på glidmedel o glidmedel. Silikonbaserade glidmedel kan jag nästan tycka är bäst, om dildon tål det.

Svar på tråden Tips om pegging