• Lånehajen

    Hjälp mig!!!

    Jag tycker den viktigaste frågan här är om detta är något du verkligen känner dig bekväm med? Eller har du gått med på allt det här främst för att stötta honom?

  • Lånehajen
    Hanna7576 skrev 2018-09-02 13:37:50 följande:

    Oj så mycket respons, tack!!! Fortsätt gärna med era tankar.

    Klart jag önskar att allt detta inte fanns, jag skulle ljuga annars. Ibland känns det ok och ibland mindre ok. Känns som det är olika steg, det första var själva vetskapen och klädseln. Sedan fantasin om att ha sex med en annan man och nu är vi framme vid att fantasin blir verklighet. Jag både vill och inte vill att vi ska igenom detta steget. Känns väldigt avgörande för mig. Vill poängtera att det hade varit mycket värre om han velat vara med en annan kvinna. Jag kan ju inte konkurrera med vad en man kan erbjuda ok det är ok. Känsligare är ju biten att någon annan ska ta på min man och att han ska kyssa mm med en annan människa. Jag är rädd att han kanske utvecklar en relation likt vår med någon man. Kanske att han lämnar mig om han kommer på att det är en man han vill leva med. Vi har pratat om detta och han säger att han inte vill ha ett förhållande med en annan man. Han vill ha och vara med mig. Vår kärlek och relation är vår och speciell. Men det är svårt att förlita sig på tycker jag eftersom han aldrig varit med en man. Sedan är det avsaknaden av kontroll när det gäller att han skyddar sig. Vet hur lätt det är i stundens hetta hoppa över att skydda sig. Även om han lovat att skydda sig och även skrivit det i sin annons så är jag ändå rädd. Sedan är det min egen reaktion och känslor under och efter helgen. Jag har liksom levt i ett vakuum för jag vet inte hur jag känner för honom och om jag kan acceptera detta i ett förhållande. Jag kan inte döma innan jag upplevt. Jag tror inte att man kan ägaren annan människa och kärlek är att släppa den andre fri. Men det är som ni skriver, inte till vilket pris som helst för lider, det gör jag.


    Jag tycker inte alls det låter som att du är särskilt okej med hela den här utvecklingen och det är inget du behöver vara heller. Det är en sak om han vill klä sig ibland som en kvinna hemma eller kanske prova att bli tagen med strap on av dig, dvs att han skulle kunna vara mer öppen med den här biten men fortfarande inom ramarna av ert förhållande och utforska tillsammans med dig. Känns det inte bra att han ska vara med en annan man tycker jag du ska ta upp det med honom. Det är dig han valt att leva med trots allt.
Svar på tråden Hjälp mig!!!