• Olivera

    Hjälp mig!!!

    Anonym (Tess) skrev 2018-09-02 10:52:47 följande:

    Vad vill du i allt det här ? Dina känslor är lika viktiga i ert förhållande som din sambos. För dig borde de väga tyngre än hans känslor. Glöm inte bort dig själv.


    Håller verkligen med! Det är väldigt fint och inspirerande hur stöttande du är , men det kan du fortsättta vara även om du drar gränser kring vad du vill vara med och stå ut med ! Det var en som skrev i en annan tråd som jag tyckte var så bra : ungefär att man kan ställa upp på sin partners sexuella resa och önskemål även om det inte är något man själv delar , så länge man inte tar fysisk eller psykisk skada av det. Jag tyckte det var så fint, både att man kan vara generös mot den man älskar , även med att ge den möjlighet att utforska saker man inte själv är nyfiken på, men att gränsen går där man själv tar skada/lider. Och det låter som att du lider av det här steget!! Prata med din man, jag tycker det låter som att du behöver mer tid att smälta det här kommande mötet, om det ens kan ske utan att du lider av det.

    Du ska inte behöva lida i er relation - och såklart inte din man heller. Men kompromissa måste ju alla ibland - kanske gränsen för hans utforskande går här - i alla fall just nu ?
Svar på tråden Hjälp mig!!!