• Anonym (G)

    Hjälp mig!!!

    Anonym (Tess) skrev 2018-09-02 10:52:47 följande:
    Vad vill du i allt det här ? Dina känslor är lika viktiga i ert förhållande som din sambos. För dig borde de väga tyngre än hans känslor. Glöm inte bort dig själv.
    Håller med
  • Anonym (G)
    Fjäril Vingad skrev 2018-09-02 15:15:39 följande:
    Vad fint att ni pratar. Hoppas ni båda kan höra det ni säger. Han säger att han älskar dig, kan du verkligen höra det? Behöver du ytterligare bevis på hans kärlek, och kan du i så fall förmedla dina behov i den frågan? Jag förstår att det kanske är lättare att svara på det efter hans äventyr.

    Alla relationer har sina kompromisser, frågan är hur långt man kan och orkar även när man älskar? Sånt är svårt att veta, och svaret kommer kanske inte förrän en bit in i detta nya.

    Och är det ett misslyckande om det visar sig att det inte fungerar? Inga relationer är säkra, vi kan bara påverka hur vi hanterar förändringarna.

    Jag har levt i ett långt monogamt äktenskap som sprack pga olika orsaker. Jag var i ett monogamt förhållande när jag insåg att jag inte var monogam, och vi valde att gå skilda vägar men att förbli vänner. Idag lever jag flersamt och jag erkänner att det inte är lätt alla gånger (men det var inte mitt monogama liv heller) men det är värt det. Jag skulle inte byta ut det mot nånting annat.

    Man får försöka hitta en väg som fungerar bäst och ta dess alla sidor. Kommunikation och kärlek kommer man långt med! Folk kommer att ha åsikter, alltid. Huvudsaken är att man själv kommer fram till hur man själv vill leva, och stå stark i det.
    Håller med.
Svar på tråden Hjälp mig!!!