• qfnafnjf

    Är ni etnisk svenska killar rädda för utländska tjejer?

    Jag är livrädd för precis allt och alla. Därför är jag mig själv närmast. Gillar speglar gör jag också.

    Utländska tjejer ingår absolut i detta koncept.

  • qfnafnjf
    Anonym (Nisard) skrev 2018-09-06 02:40:58 följande:

    Ja alla gånger. Jag är en arabisk tjej med arabiska vänner.Jag SER att killar vill men de säger inget. De e tysta som möss. jag är svensk i mitt hjärta och jag förstår inte. alla som kommer e araber. jag vill inte ha araber. alla i min familj säger samma svenskar e rädda för araben


    Klart de är! Annars blir man ju sprängd i luften, lynchad eller värre eller bara tystad.
  • qfnafnjf
    Anonym (Nisard) skrev 2018-09-06 02:59:25 följande:
    Men alla araber skulle komma direkt och skrämma bort svemsken
    Lär inte ske. De gånger jag sätter mig som ensam svensk vid ett bord med araber och försöker vara social så är det araberna som går.
  • qfnafnjf
    Anonym (Nisard) skrev 2018-09-06 03:50:08 följande:
    Ja men på riktigt det e det problemet som e . De flesta svenskar orkar inte o de går. 
    Mongoliet skrev 2018-09-06 03:08:35 följande:
    Orka vara rädd för det liksom. Har du någon söt, smart & rolig släkting som behöver komma hit så kan jag gifta mig med henne. Hon behöver kunna få ett jobb här dock.
    Alltså mina föräldrar var alltid frihetskämpar  och de kämpande för saker som kvinnor. jag har träffat araber o svennar. jag säger inte att svennen e rädd. jag säger att svennen orkar inte lyssna på araben. O ärligt jag förstår varför. Araben man är som ett barn. Han är rädd för kvinnan. 
    Det är ju när jag är på krogen i vart fall. Men annars sätter jag mig knappast ner och socialiserar. Föredrar att gå omkring och friskt kommentera på vad jag ser och hör omkring mig som att jag inte har ett bekymmer i hela världen och det har jag ju inte heller. Men det verkar som olika propagandakanaler försöker ge bilden av att man borde ha det. Fast det skiter man såklart i varför ska jag bry mig om sådant när jag knappt ens orkar ta tag i vardagliga saker som att äta mat.

    Frihetskämpe? Friheten är väl precis som den alltid varit. Jag märker då ingen speciell skillnad. Lika omotiverad som vanligt.
  • qfnafnjf

    Ska jag träffa tjejer på ett personligt plan ska det vara modellnivå utseendemässigt. Åldern är inte relevant men personligheten ska gärna vara något jag står ut med på sikt.
    Om de är utländska krävs det färdigheter i ett språk jag behärskar. I övrigt spelar det nog inte så stor roll vad jag kan minnas. Har trappat intresse för socialt utbyte så inom kort minns jag nog inte ens hur man ägnar sig åt det och då är det ju faktiskt sak samma. Man kan inte önska eller vilja ha något som man inte längre har koncept om. Det känns också bra på något vis.

Svar på tråden Är ni etnisk svenska killar rädda för utländska tjejer?