Inlägg från: Anotherone |Visa alla inlägg
  • Anotherone

    Vilket är världens vackraste/finaste flicknamn?

    Av dina tycker jag att Ingrid och Lova är finast. Dock passar de olika bra till olika "sorters " barn. Namnet ska ju passa just din dotter.

    Jag tycker att Esmeralda är ett sjukt vackert namn. Inte helt säker på att jag skulle döpa en dotter till det men låter fint när man säger det. Gillar också Emelia, Ellie, Alba, Lovis, Miranda och Freja så jag har blandad smak

  • Anotherone
    Millimillimeter skrev 2018-09-07 17:22:02 följande:

    Jättefina namn! Ja det är klart att det ska passa just henne, det är väl i det vi fastnat att det måste vara perfekt för henne liksom... Men snart ska tösen få ett namn, tur man har lite tid på sig.


    Perfekt och perfekt, det kan man nog aldrig veta. Jag har namngett två barn med namn som jag och deras pappa valt men de kanske känner själva som vuxna att det är helt fel, och byter.

    Men välj något ni gillar och så småningom "blir " hon säkert sitt namn. Lycka till!
  • Anotherone
    scanmia skrev 2018-09-07 13:25:13 följande:

    Äh släng dig i väggen! Det där är ju precis samma favoritnamn som mina. De var alla med på listan för dotterns namn. Kanske hänger de ihop på något mindre uppenbart vis?


    Haha vad roligt!! Tyvärr får vi bara söner så listan fortsätter att vara oanvänd, revideras och ändras mellan varven. Men dessa är favoriterna!
Svar på tråden Vilket är världens vackraste/finaste flicknamn?