Inlägg från: Anonym (lustfylld) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lustfylld)

    Har din sexlust ökat eller minskat med åren?

    Jag är kvinna och min sexlust har ökat markant med åren i takt med att jag lärt känna min kropp och hur jag bäst njuter. Men jag är till skillnad från dig singel och känner igen mig i dina tankar. I min senaste relation hade jag svårt att känna denna lust riktad till min partner sista tiden. Fantiserade mycket om andra, blev förälskad några ggr och höll på att vara otrogen. Fick inte tillbaks lusten igen förrän jag började dejta på nytt.

    Som jag ser det har man bara ett liv och det är naturligt att man vill utforska sig själv. Skulle aldrig kunna vara med en och samma partner hela livet. Behöver inte vara något fel på relationen för att man fantiserar om sex med andra.

  • Anonym (lustfylld)

    Tror man kommer att ha en sån lust hela livet i olika perioder och lära sig tygla den om man vill vara i en relation, annars ska man nog vara singel och leva som man önskar.Det är ju inte rättvist mot ens partner att gå och kväva och samtidigt uppmuntra såna här känslor med andra. Jag hade aldrig tolererat det om det var min partner som suttit och chattat med främlingar trots att jag själv agerat oärlig på många sätt. Jag tror att vi är olika människotyper med olika bekräftelsebehov, upplevelsebehov, utvecklingsbehov, energibehov osv. Man måste vara ärlig bpde mot sig själv och sin partner. Jag tycker att du ska försöka släppa in din partner lite i dina tankar och fantasier och försöka utveckla dem med henne om du älskar henne. Kanske kan ni hitta något nytt spännande tillsammans.Ni kanske båda är lite uttråkade...hamnat i slentrian? Hon kanske också chattar med andra och fantiserar? Sannolikheten är stor, just för att vi bara är människor! Alla har vi både individuella och exklusivt intima behov.

    Det vore konstigt om man inte hade framtidsångest och funderingar över alla val vi ständigt utsätts för.. De som inte har dem har förmodligen starka trygghetsbehov som kväver de tankarna och känslorna..inte bättre det även om de känner av rastlösheten mindre än andra som fungerar som dig och mig.

Svar på tråden Har din sexlust ökat eller minskat med åren?