Inlägg från: Anonym (Fia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fia)

    Har din sexlust ökat eller minskat med åren?

    Anonym (Undrande) skrev 2018-09-08 12:48:33 följande:

    Tusen tack för att du delar med dig! 

    Det är en del av problemet, att jag har svårt att rikta denna energi/lust till min partner! Hon är vacker, sexig, och vi har ett normalt sexliv vad jag erfar. Inget fel alls på frekvensen. Och jag ser inget fel på hennes och min relation för övrigt. Den är utvecklande, väldigt utvecklande.

    Och många ger råd om att man borde prata med varandra om det, men jag har å andra sidan ett VÄLDIGT starkt behov av att vara min egen människa. Jag VILL inte dela allt. Jag vill behålla en del för mig själv, bara mig själv. Och det känns som att det kanske är en del av problemet.

    Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till kring detta då bara.

    Är det så att vissa av oss helt enkelt inte är "programmerade" för att hålla oss till en partner hela livet?


    Jag är kvinna, 40+, och känner igen mig i det du skriver. Min sexlust har definitivt ökat med åren, tyvärr har inte min partners lust ökat på samma sätt. Jag är lite inne på samma spår, att han behöver inte veta allt om mig utan det finns delar jag behåller för mig själv. I nuläget skriver jag med en kollega, typ sexchattar, men är inte fysiskt otrogen. Steget är dock inte långt borta, fast det kommer inte bli kollegan, och jag känner lite som du att jag inte är gjord för att hålla mig till en partner.
Svar på tråden Har din sexlust ökat eller minskat med åren?