• Mittiprick

    Alla symtom men negativt test

    cbell skrev 2018-09-10 17:14:02 följande:

    Jag letar INTE efter tecken. Jag har fått symtom jag inte ens visste att man kunde få och fick googla på i efterhand. Jag blir väldigt ledsen av din kommentar, jag upplever den som dumförklarande.


    Men HERREgud så lättkränkt. Hon skrev ju bara anledningen till varför du mår som du gör.

    Varför frågar du om du inte vill ha svar?

    Eller ville du att alla skulle skriva att du givetvis är gravid och ska åka och kräva en massa prover och ultraljud, som alltid här på fl?
    Tells it the way it is.
  • Mittiprick
    cbell skrev 2018-09-11 10:15:51 följande:

    Varför är du så taskig när jag ber om hjälp? Jag missade ju inte min ägglossning så hon missförstod allting. Jag har rätt att skriva att jag blev ledsen. 


    Jag är inte taskig. Du var ju lättkränkt? Vad är det att bli upprörd över, att någon säger att det kan vara så att man tycker sig ha fler symtom och starkare symtom än man egentligen har, bara för att man känner efter för mycket. Hon sa inte ens att det var så i ditt fall, utan att det kan vara så.

    Hur vet du att du haft ägglossning? Gjorde du ultraljud precis innan och efter? Annars kan man inte vara säkert. Tex positivt ältest garanterar inte ägglossning.
    Tells it the way it is.
  • Mittiprick
    Kira2 skrev 2018-09-11 20:03:55 följande:

    Har du inget svar på TS frågor borde du inte lägga dig i alls. Hon skriver att hon har haft det tufft och det sista hon behöver är någon spydig kommentar. Vet du inte när du har ägglossning själv? På mig går det inte att missa, jag får slemmiga genomskinliga flytningar, lite "mensvärk" och blir extremt sugen på att ligga. allt detta utan att ha gjort ul före och efter. Samma symptom varje gång. Jag är alltså 100% säker på när jag har äl. 

    TS när gjorde du senast test? Om du är i BIM + tre veckor så borde det verkligen synas på gravtest.


    Fast så här är det: har man haft ägglossning som får man mens eller blir gravid. Det finns inga andra alternativ. Och eftersom ts inte fått mens eller är gravid så har ju ägglossningen uteblivit.

    Om man, som majoriteten Av den kvinnliga befolkningen Endast känner av diffusa symptom och kanske får lite ändrad flytning så kan ägglossningen mycket väl utebli trots att man har alla det vanliga symtomen på ägglossning.

    Det är med största sannolikhet en skengraviditet. Med tanke på omständigheterna, dvs att ts precis börjat försöka bli gravid, så är det extremt troligt. När man hoppas ?för mycket? så lurar kroppen ibland sig själv. Det är bara att vänta ut det. Satsa på nästa ägglossning och försöka då.

    För övrigt kan man inte ?kräva? ett ultraljud. Man kan försöka boka en tid baserat på sina symtom men sen bedömer ju läkaren vilka undersökningar som är nödvändiga.
    Tells it the way it is.
Svar på tråden Alla symtom men negativt test