Inlägg från: Anonym (Tänk ett varv till) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tänk ett varv till)

    Partner med man boobs/man tits

    Anonym (C-b) skrev 2018-09-11 19:33:45 följande:

    Att som man ha bröst i den storleken... Nej, inte alldeles normalt, om jag nu får använda det ordet. Väldigt ovanligt iaf.


    Vad får dig att tro det? Brukar du byta om på killarnas omklädningsrum?

    Jag tror inte att det är ett dugg ovanligt, åtminstone inte bland överviktiga eller 30-plussare.

    Mitt enda råd till honom är att pröva att banta. Du kan ju t ex servera en god sallad istället för fläskfilé när du bjuder hem honom till dig.
  • Anonym (Tänk ett varv till)
    Anonym (C-b) skrev 2018-09-11 19:33:45 följande:

    Kanske som att jag skulle ha nästan snoppliknande klitoris, eller vad man ska kunna ta för liknelse som skulle verka avtändande för en man.


    Det förekommer också, må du tro.

    Nä, känns helt klart som att du är lite utseendefixerad. Ber om ursäkt, men jag upplever en sådan ton i inlägget.

    Påståenden som *något han kanske får komplex för livet ut* bekräftar detta. De flesta släpper sina komplex vid 30-årsåldern, utom kanske en del klimakterie-kärringar.
  • Anonym (Tänk ett varv till)
    Anonym (C-b) skrev 2018-09-11 19:33:45 följande:

    Hårigt bröst..?


    Egentligen har utseendet en helt underordnad betydelse, men *toppiga* bröst med stora, rosa vårtgårdar tycker jag inte är jättesexigt. Men som sagt, personen bakom det yttre är viktigast.
  • Anonym (Tänk ett varv till)
    Anonym (C-b) skrev 2018-09-11 19:45:31 följande:

    Det är som gynekomasti. Hela brösten liksom. Så att han skulle kunna ha minsta storleken bh.


    Har du rekommenderat honom att använda BH?
  • Anonym (Tänk ett varv till)
    Anonym (Tjej) skrev 2018-09-11 19:52:57 följande:

    Men jag hade nog tyckt det varit jobbigt om vi fortsatt ihop och skulle tex basta eller bada med andra...


    Varför då?
  • Anonym (Tänk ett varv till)
    Anonym (C-b) skrev 2018-09-11 20:12:56 följande:

    Som jag kom på i mitt startinlägg, att jämföra med att en tjej skulle ha en lite hårig bringa..? Eller mustasch för den delen (som en del kvinnor ju faktiskt har) Som partner skulle man väl ändå, antar jag, tycka det var lite onormalt och antagligen avtändande för många? Och att presentera en flickvän med mustasch för vänner och familj... Nog skulle det ändå kännas lite jobbigt?


    Hårig bringa på tjejer är ju dock betydligt ovanligare än bröst på killar...

    Du måste förstå att det är DU som tycker att det är jobbigt. De flesta bryr sig naturligtvis inte. Men som sagt så verkar du lite osäker, det är iaf det du ger uttryck för i TS och i tråden som helhet när du antar att folk hakar upp sig på såna här skitsaker.
  • Anonym (Tänk ett varv till)
    Anonym (Tjej) skrev 2018-09-11 20:31:19 följande:

    Ja du gör ju som du vill. Avtänd är ett ganska starkt ord för mig. Inte bara att du inte tycker att hans överkropp inte är så sexig utan du tappar lusten till sex och kan inte röra i den när du ser den. Det är ju ett stort problem tänker jag och eftersom du inte verkar vara kär i honom så kanske det vore bättre att bryta? Men det var bara en tanke och inte det enda jag skrev.

    Jag tänker att han nog tror att du inte bryr dig så mkt om det eftersom du sett honom utan tröja och inte tagit upp det. Men vill du prata om det kan du ju fråga som jag gjorde och se om han då tar upp det själv?


    Precis, det är hennes ansvar att i så fall ta upp det. Hon kan inte kräva att han ska nämna det för att HON ska försäkras om att han är medveten om det. Det är han säkert, men tänker att det inte är en biggy (vilket de flesta killar och tjejer med något slags självkänsla hade tyckt).
  • Anonym (Tänk ett varv till)
    Anonym (C-b) skrev 2018-09-12 04:07:03 följande:

    Tycker att det ändå borde finnas någon i liknande situation...

    Och att en man har precis som bröst borde väl ändå väcka någon reaktion hos någon annan än mig? Och kan då inte denna reaktion vara okej att få trots allt, eller vad man ska säga..? Det är väl inte alldeles sexigt med ett såpass kvinnligt attribut hos en man? Jmf en man som hamnar i säng m en kvinna som visar sig ha hårigt bröst (alltså bringa) = ett starkt manligt attribut?

    Tycker inte det skulle vara konstigt att haja till/ev påverka sexlusten..?

    Att prata om det skulle som sagt kännas bättre men hur tar man upp ämnet på ett fint sätt?


    Hur kan homo-/bi-sexuella tända på varann tänker du?

    Äh, som sagt; skaffa dig bättre självkänsla.

    (Svar på frågan: Ingen aning, be honom behålla tröjan på så kanske han undrar själv.)
  • Anonym (Tänk ett varv till)
    Anonym (C-b) skrev 2018-09-12 05:38:26 följande:

    Hade bara varit intressant att höra om någon annan kvinna varit tillsammans med en manlig partner med bröst och höra vad hon kände inför detta.

    Ok, jag kan väl vara ytlig etc och byta partner då, låt oss ponera det, men vore ändå intressant med någon som varit i samma sits och hur du isåfall hanterade det, eller kanske inte tyckte det var en big deal alls?


    Döda hjärnspöket istället för att byta partner; killen ifråga är säkert skitbra på insidan.
  • Anonym (Tänk ett varv till)
    Anonym (C-b) skrev 2018-09-12 06:41:46 följande:

    Om det var något med min kropp som var väldigt ovanligt för en kvinna skulle jag relativt tidigt i relationen självmant nämna det för att liksom klargöra att jag var medveten om det (tex om jag hade så mkt hår på överläppen att det verkligen var som en mustasch) och i och med det "avdramatisera" det hela och få oss att... hur ska jag uttrycka det? Skapa någon sorts "samförstånd" och göra det mindre "tabubelagt" (svårt med ordval...)

    Jag personligen skulle tänka att det (att jag hade en tydlig mustasch) faktiskt var en grej som skulle kunna vara besvärande för honom och att möjligheten finns att han skulle tycka det var lite jobbigt att tex presentera mig för sin familj. Han behöver väl inte vara en superytlig och dålig människa för det? Jag skulle som sagt definitivt själv ta upp det så att han slapp (vare sig han nu tycker det är en grej eller ej). Självklart hajar man till när man möter en tjej med mustasch eftersom det är ovanligt!

    Nu är det ju som att båda vet (antar jag) men ingen nämner det. Det skulle inte behöva bli någon stor grej för mig om vi liksom talat om det och i samförstånd var medvetna om mustaschen och att folk faktiskt reagerar (även om ingen skulle uttala något).

    Vet inte om jag kan förklara så att någon förstår utan att döma... Just att vi pratat om det skulle göra stor skillnad för mig hur konstigt det än kan låta.


    Det handlar inte om att döma, det handlar om att inse att de flesta inte bryr sig om såna här saker. Bemöt DET istället för att köra med ditt *jag har rätt att vara ytlig*-försvarstal...
  • Anonym (Tänk ett varv till)
    Anonym (Karl) skrev 2018-09-13 16:03:35 följande:

    Vad finns att diskutera??

    Han har bröst - antingen får du stå ut med det eller så får du lämna honom. Han kan ju knappast göra något åt det??

    Jag ser inte att det finns något att "ta upp" med honom öht, det är som det är. Punkt.


    Hon blev uppenbarligen ställd mot väggen och tar tillsynes därför inte diskussionen här mer.
Svar på tråden Partner med man boobs/man tits