• legomum

    Trivs inte på förskolan

    Nej du är inte ute och cyklar. Kan tyvärr inte skriva mer just nu (mitt i middagsbestyren) men kommer in lite senare och svarar mer.

  • legomum

    Så nu har jag vaknat efter ha nattat barnen också...
    Så här tänker jag.

    Jag tycker inte att du reagerat osunt, däremot så funderar jag på varför man lämnar kvar ett barn i "gänget" istället för att flytta alla barn.

    När man gör en sådan sak att flytta en hög barn brukar det finnas en anledning, vet ni varför?

    Jag vet att när mitt stora barn gick på förskolan så delades gruppen upp vart de skulle till 5årsgruppen, de delade rakt av kartmässigt. De på vänster sida om xxx-vägen gick till skola A och alla på höger sida gick till skola B.
    Vi fick reda på hur de tänkte i alla fall.

    Se till att specialpedagogen kommer och hjälper. Hen ska ha en hel del bra tankar hur man kan hjälpa ditt barn på bästa sätt. Det är bla det som de är till för att hjälpa både på individ men även då gruppen. Lite lättare då hen kan se ditt barn med professionella pedagogögon samt kan ge Er feedback men även stärka barnet i gruppen.

    Tänker även att efter ett långt och härligt sommarlov så kan det behövas en ny inskolning, han har ju faktiskt inte gått så länge och blivit en "dagisunge" helt än. Speciellt när allt är förändrat så är det ju som att komma till en nytt ställe, han är ju inte stor och all trygghet i allt det välkända är borta.

  • legomum

    Om ditt barn är otryggt så är du och pappan de som barnet har sin trygghet hos.

    Blir det en ny inskolning så kan du visst vara med det är absolut inte förskolans rätt att bestämma över era huvuden om.

  • legomum

    Det är förskräckligt bemötande du får och de går långt över gränsen för hur de beter sig.

    De verkar helt gränslösa och de har inte förstått sitt uppdrag i verksamheten.

  • legomum
    v i r r a skrev 2018-09-14 10:39:24 följande:

    Nej men vaffan Det där borde anmälas!


    Ja det borde anmälas.
Svar på tråden Trivs inte på förskolan