Inlägg från: lilagrodautanben |Visa alla inlägg
  • lilagrodautanben

    Gravid med Letrozol

    Mema9 skrev 2019-02-08 19:08:38 följande:

    Nejnej det tror jag absolut inte! De gånger jag blivit överstimulerad (4ggr) har jag bara fått ta ovitrelle för att snabba på äl så vi kan börja om.. Men jag har aldrig fått till mig att de är nån fara för äggstockarna eller kroppen med många ägg :) Okej men eftersom du inte fått den smärtan du brukar kanske äl inte skett ännu? Använder du ältest? Hoppas det inte hinner ske innan vul! Haha fråga på , mkt frågor från mig med ;)


    Skönt att höra! Läst mycket nu men det är så lite att läsa om BARA Letrozolbehandling, det mesta är ju med äggplock och grejer och det gör ju inte jag.. men där fanns skräckhistorier så man blev ju lite skrämd.. haha!

    Nä så kanske det är, fick positivt på älsticka igår så höftade att äl är idag alt imorgon men nu hoppas jag på en väldigt sen ägglossning! Haha, iaf till efter vul. Men jag ska försöka chilla och inte läsa så mycket - då börjar man ju bara oroa sig och må dåligt..
  • lilagrodautanben

    Ser absolut! Men du va kring äl va eller har jag blandat ihop? :)


    Enmsik skrev 2019-02-11 14:07:10 följande:

    Mina test i morse. Det ena testlagret och det andra clearblue plus. Tänkte att jag skulle få ett tydligt svar med clearblue. Hade detta hemma och tänkte slippa åka iväg och köpa ett digitalt.. vad tror ni??


  • lilagrodautanben

    Aha okej ja ibland är det inte lätt ;)

    Okej ja då är det ju knepigare men det syns något svagt som sagt och kan man se det på fl som har sämst uppladdning så borde det ju va något!


    Enmsik skrev 2019-02-11 14:19:38 följande:

    Ne du har nog blandat ihop. :) Jag väntar på mensen efter provera. Vet inte om och i så fall när jag haft ägglossning efter utomkvedet..


  • lilagrodautanben
    Enmsik skrev 2019-02-11 14:32:43 följande:

    Ja jag tycker det med men det är ju så svagt så man vågar ju inte heller tro på det. Tänkte försöka slippa köpa ett digitalt men får nog kanske göra det i alla fall. :)


    Ja det är ju synligt så ett digitalt borde snappa upp på morgonurin! Du ska inte på nåt vul snart?
  • lilagrodautanben
    Enmsik skrev 2019-02-11 15:32:50 följande:

    Ne inte vad det är tänkt.. skulle höra av mig till min gyn när jag fått mens efter provera och sen starta letrozol. Först då ska jag på VUL för att kolla äggblåsorna. Men kanske får boka ett ändå om mensen inte dyker upp.


    Konstigt om du äter letro för då SKA man kolla så man inte släpper fler ägg..
  • lilagrodautanben

    Jaha ja då missförstod jag! Tänkte väl.. själv har jag inte haft ett vul på över två månader och ätit letro hela tiden.. det känns som om jag ägglossade två ägg denna cykel så har skrivit till min läkare och bett om vul. Jag har tvillingbröder också så det är ju relativt stor chans/risk :D


    Enmsik skrev 2019-02-11 16:19:21 följande:

    Ja asså det gör vi ju.. haha vet inte om du missförstod nu? Jag har ju inte ätit letrozol nu efter utomkvedet för att kroppen ska återställa sig lite innan vi kör med nästa kur. vet inte om jag har haft spontan ägglossning eftersom jag får svagt på gravtest.. Jag fick ok för 1,5 veckor sen ungefär att starta provera och få blödning. DÅ för att jag ska höra av mig vid mens för att kunna boka en tid för VUL när letrozolkuren är klar. Så jo vi kollar äggblåsorna. Men nu har jag inte ätit letrozol. :)


  • lilagrodautanben
    Enmsik skrev 2019-02-11 17:23:52 följande:

    Oj! Men går du via landstinget eller privat? Jag går ju privat och det känns som hon är väldigt noggrann. :)

    Men spännande att vänta om du nu släppt två ägg och det finns chans för tvillingar. :)


    Jag går privat då landstinget inte vill ta mig som har barn sen innan. Men han är bra! Han hjälpte med min ena son :) men alltså nu fick jag detta.. skulle bara dubbelkolla så testen är korrekta för jag är bara 4 dagar efter äl och så får jag detta! Fattar absolut ingenting!!

  • lilagrodautanben

    Nä jag skippade ältest denna månad för mår inte bra av dom pga stress så älflyt började i måndags och satt i till fredagen. Smärta på fredagen och jag har läst att när man känner smärta så har ägget släppt. Så jag kan lika gärna va på +7 nu,, ja jag blir ju sugen men fick 40 test av testlagret för dom jag köpte va skadade.. så jag fick två leveranser av misstag :D tackade inte nej :)

    Det blir även starkare


    Enmsik skrev 2019-02-11 18:00:57 följande:

    Ja okej. :) oj. Är du säker att ägglossningen var bara 4 dagar sen då. Jag ser ju strecken tydligt men om ägglossningen var för 4 dagar sen så har ju inte ägget hunnit fästa och börjat producera hcg.. antingen är det ju falskt positivt, tydligt spök eller så hade du ägglossning tidigare än du trott. Jag har köpt ett digitalt idag så ska testa imorgon. Så får vi se om mina test varit positiva eller om det var spök. :) köp ett du med!


  • lilagrodautanben
    Enmsik skrev 2019-02-11 18:27:20 följande:

    Jaha på så vis. Äl+7 är i och för sig tidigt i alla fall men det kan ju ha fäst redan på dag äl+3 och då är det ju fullt möjligt även fast det Kanske inte är så vanligt! Håller tummarna! Blir det starkar också så borde det ju vara något som växer där inne. :)


    Misstänker fler eftersom jag har tvillingsyskon och nu med letro. Plussade äl+7 förra månaden. Då såg testet ut såhär -

  • lilagrodautanben
    Enmsik skrev 2019-02-11 19:03:11 följande:

    Ja okej men dåså! Det ser ju positivt så vi får hålla tummarna att denna/dessa vill stanna :D


    Ja jag har haft 9 missfall så orkar inte med ett till :( trycker upp progesteron nu också så hoppas att det hjälper :)
Svar på tråden Gravid med Letrozol