Inlägg från: Anonym (Cykel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Cykel)

    Är jag gravid?

    Köp ett test bara för att utesluta. Du fick ju trotts allt din mens men man kan ju ha mens oavsett om man är gravid. Finns det ju flera kvinnor som har.

    Men har du jättelång cykel i vanliga fall? Du skrev att du hade mens 30/7 - 4/8 och nästa mens skulle komma 13/9? Det är en cykel på 46 dagar? Men du kanske har så lång? Tänkte så du inte skrev fel? För annars låter det ju jätterimligt att du hade ägglossning den 13/8 och sen fick mensen den 27/8 för då är det en cykel på 29 dagar.

  • Anonym (Cykel)
    Hejlizie skrev 2018-09-19 09:47:19 följande:

    Tack för ditt svar! Ja det kanske är bäst att testa redan nu. Ja precis, min menscykel är väldigt lång och har en genomsnittlig cykel på 44 dagar. Så att mensen kom så tätt inpå gjorde mig väldigt förvånad!


    Men då förstår jag!

    Då skulle jag köpa ett test som sagt.

    Hade också en konstig cykel. Har normalt 27 dagar ungefär och den här gången kom den 7 dagar tidigt. Aldrig hänt. Visst, någon dag men inte såpass. Nu var den inte lika tidig som din men man undrar ju vad som händer ibland
  • Anonym (Cykel)
    Hejlizie skrev 2018-09-19 10:35:09 följande:

    Haha ja, kvinnokroppen är ett mysterium! Jag tror att testet kommer senare idag så tänker att jag testar imorgon bitti, kan återkomma med resultatet då.


    Ja gör det! Hoppas det blir som ni tänkt er :)
Svar på tråden Är jag gravid?