Inlägg från: maxtastic |Visa alla inlägg
  • maxtastic

    Inget över

    Busan skrev 2018-09-28 07:23:15 följande:

    Varje månad så får jag inget över. Jag levde själv för många år sedan och drog på mig småskulder som fortfarande finns kvar. Jag har inte pengar till att ta bort dom eller betala in större belopp. Just nu så går det till räkningar och mat. Jag vill inte ta bort lite livsglädje såsom golf och träning som betalas varje månad (du kanske tycker det är lyx) men det är min glädje i livet och träningen måate jag ha för annars går min rygg sönder. Försökt att skrapa bort men det som återkommer varje månad men det är sånt som inte går att ta bort, tandläkare, mobil, försäkringar m.m.

    Jag behöver en plan.

    Hur gör ni? Ingen uppläxning, tack.


    Först och främst se över dina utgifter. Då syftar jag alltså inte på golf och träning om det är så pass viktigt för dig av flera anledningar. Försäkringar, abonnemang mm.


    Efter detta skaffa fler intäktskällor:


    Har du en passion för golf? Köp en domän (med golf i åtanke) och börja skriv om just det. Detta är bara ett exempel. golfpassion.se är ledigt för 80-120spänn (olika webbhotell).


    Sen sätter du upp en enkel bloggstruktur via WP. hur du gör detta är enkelt att hitta på youtube eller google.


    Sen skriver du bara om golf. 


    Termen Svensk golf har ungefär 12.000 sök i månaden och inte så hög konkurrens.Om ungefär 6 månader om du skriver 3 inlägg i veckan bör du börja ranka på lite relevanta termer.


    När du får trafik kan du sälja annonsering, du kan sätta upp affiliate avtal och tjäna pengar på folk som handlar golf prylar genom din site.


    Bara en idé.


    Lycka till
    Max


     

  • maxtastic
    Busan skrev 2018-10-04 09:38:37 följande:
    Har du förslag så mottages de tacksamt. Andra kommer med konkreta råd. Jag vill förändra. Att säga upp Spotify, storytel och ändra matostnader och ändra mobilabonnemang är väl ändra och att vilja, eller?

    Köpt en domän än? ;)


    Om du vill kan jag köpa en domän och sätta upp en wp installation.


    Sätta upp ett konto så du kan skriva :) 


     


    Skriv privat isåfall.


     

Svar på tråden Inget över