Inlägg från: Aurora Borrealis |Visa alla inlägg
  • Aurora Borrealis

    Är Trump så dålig president egentligen?

    Han är en katastrof. Är inte medmänsklig och prioriterar ekonomi framför människors bästa, är en fara för klimatet då han inte tar till sig fakta att klimatpåverkan av människor finns. Totalt fiasko är han! Han blev utskrattad av FN, med rätta när han höll tal där. Han är ungefär lika "bra" president som en viss ryss. De har många likheter. Donald Duck hade varit en bättre president!

  • Aurora Borrealis
    Dr Nail skrev 2018-10-02 20:00:28 följande:

    Hitler var vegan, djurvän, han anställde homosexuella, han älskade konst. Egentligen så var han den mest progressiva ledaren vi haft hittills i mänsklighetens historia.


    Fel. Han avrättade homosexuella, likaså förståndshandikappade, funktionshindrade, de med psykisk ohälsa, de med förstora näsor eller andra skönhets"defekter", alla som inte hade heltyska anlag sedan fyra generationer tillbaka, polacker, kommunister, icke kristna, de som tyckte något annat än han själv, de som inte gjorde som han sa. Och även de som alla vet om...

    Jag är en av de överlevande i andra generationen. Så jag kan min historia och sprider gärna faktan. Det är mycket viktigt att veta att det var så många andra som utsattes än judar.
  • Aurora Borrealis
    Bananböjaren skrev 2018-10-02 19:50:42 följande:

    1938:

    Media skriver ju varje dag om hur dålig ledare Adolf Hitler är och så, och visst jag säger inte att han är den mest sympatiska personen på jorden. Men tydligen går Tysklands ekonomi som på räls nu så han måste ju göra något rätt. Dessutom fick han ju Frankrike och Storbritanninen att prata med varandra.

    Han uttrycker sig väldigt rättframt och lindar inte in saker som många politiker gör. Vilket säkert bidrar till att många tar illa vid sig. Men kan ni ge konkreta exempel på vad han gjort i handling, som gör honom till en ond jävel?


    WORD!
  • Aurora Borrealis
    Anonym (mor) skrev 2018-10-05 05:48:06 följande:

    Kanske måste man vara amerikan för att förstå varför folket valde honom? Här i Sverige få vi ju BARA höra och läsa skit om honom varenda dag i veckan. Det måste ju ändå, handen på hjärtat, finnas NÅGOT som den mannen gör bra?


    Amerikaner imponeras av pengar och materiella saker. De tror på riktigt att det är svaret på livets nening. Han visade sina pengar och materiella saker så folk röstade på honom. Han hade ju mest som glimmade. Ingen brydde sig om eller tänkte på vad han sa eller gjorde, när glittret nådde folks ögon. De tänkte väl bara "he's rich and I want to be rich too and he promises everyone in USA will be rich and mighty again so let's follow him". De tänkande människorna som förstod vad människan sa röstade inte på honom, men gemene man gjorde det. Nästa gång röstar säkert amerikanerna på någon ännu värre man och landet får en ännu sämre president, skulle inte förvåna mig.
  • Aurora Borrealis
    Arbus skrev 2018-10-05 19:35:13 följande:

    Nästa gång väljer förhoppningsvis det amerikanska folket Nikki Haley om hon ställer upp i valet 2022 , den amerikanska utrikesministern har visat att hon är ytterst lämplig att styra USA   


    Något säger mig att amerikanerna låter precis vem som helst regera landet före de väljer en kvinna att göra det. Jag sätter en slant på att amerikanerna kommer rösta på en gorilla som president om de får välja mellan gorillan eller att ha en kvinnlig president. Trump skulle definitivt röstat på gorillan framför en kvinna! Och därmed hans "fanclub" också. Ingen idé att hoppas på bättre, har inga förväntningar alls på det landets invånare längre.
  • Aurora Borrealis
    Anonym (l) skrev 2018-10-07 23:03:58 följande:

    Fruktansvärt lågt att hävda att Hillary Clinton inte har egna meriter att stå eftersom hon är gift med Bill Clinton, urtrött på folk som ser en kvinna främst som någons fru och dens bihang. Hon är bl a advokat, före detta senator och utrikesminister. Och allt pga vem hon är gift med?

    edition.cnn.com/2012/12/20/us/hillary-clinton---fast-facts/index.html


    Och tanken att Bill Clinton gifte sig med en intelligent, beläst kvinna som intresserar sig oerhört för politik och därmed delar hans intresse, den tanken verkar inte KlunsSmurfen tänkt.
  • Aurora Borrealis
    KlunsSmurfen skrev 2018-10-08 00:18:30 följande:

    tja, eller så kanske det är väldigt korkat att medvetet misstolka det jag skriver för det blir...korkat.

    Var skrev jag att Hillary gifte sej med Bill (gick sängvägen) för att få politisk status?

    De gifte sig nästan 10 år innan Bill blev president men hon gick sängvägen för att bli presidentkandidat?

    Men det ger ju vissa fördelarDen politiska karriären startade enbart med egna meriter?

    och det var ju givetvis bara ena halvan av USA som röstade på en personlighet framför en politiker


    Jag har inte tolkat det som det du skriver. Jag har som jag skrev tolkat det som att två politiskt engagerade och intresserade gifte sig.
  • Aurora Borrealis
    KlunsSmurfen skrev 2018-10-08 20:07:59 följande:

    Hon blev ju också extra känd när hon blev presidenthustru och Bill verkar ha hjälpt henne för att ge en skjuts i den politiska karriären. Men det får man inte säga när det var en kvinna, man får ju bara nämna de meriter hon har så ingen blir kränkt i hennes ställe.


    Vem vill du gifta dig med - Bill Clinton eller Donald Trump? Om du måste gifta dig med någon av dem nu? Kommer du bli president då, KlunsSmurfen? Det räcker ju att du gifter dig med Trump! Kom igen nu, fria till honom och du blir president kanske!
Svar på tråden Är Trump så dålig president egentligen?