Inlägg från: Kravattsmurfen |Visa alla inlägg
  • Kravattsmurfen

    Ni med döttrar. Säkerhetstänk

    Ni som har en dotter/tonåring/ung vuxen. Vad gör ni för att hon inte ska bli utsatt för överfall, misshandlad/gruppvåldtagen etc?

    Senaste veckan har man bl.a kunna läsa om överfallsvåldtäcker i sthlm och gällivare, vi vet nu alla att det är bara toppen av isberget av överfall denna veckan. Detta problem är utbrett i hela landet och lär knappast minska.

    Så vad gör ni för att skydda era döttrar (ja jag vet pojkar blir också överfallna så har ni bra säkerhetstips fast ni har söner kör på och tipsa). ?

    Har ni infört åtgärder som aldrig behövdes när ni själva var ungdomar? Hämtar ni alltid efter krogen, kör ni era barn till och från skolan? Köper ni pepparspray från utlandet? GPStracking, självförsvarskurser?

    Eller tänker ni att föräldrar som går i dessa banor är överbeskyddande curlingföräldrar å tänker att det aldrig händer din dotter/son?

    OBS detta är inte en tråd där vi pratar politik utan endast tipsar varandra om hur ni tänker kring era ungdomars säkerhet.

  • Svar på tråden Ni med döttrar. Säkerhetstänk
  • Kravattsmurfen
    Starka skrev 2018-10-09 21:45:21 följande:

    Att lära sina barn basic självförsvar tycker jag är en bra idé. Det gjorde min pappa när jag var ung har räddat mig ett par gånger. Han lärde mig fula knep och var en människa är som känsligast tex ögon, näsa, strupe och njurar

    Även hur man slog till med mest effekt utan att behöva vara jättestark


    Låter som en bra början.
Svar på tråden Ni med döttrar. Säkerhetstänk