• Anonym (kvist)

    Varför hackar alla på Trump?

    Donald Trump blev vald till president för 2 år sedan. Ändå skriver tidningarna stup i ettan om skandaler kring honom, man hänger fortfarande upp sig på att ryssen påstås ha lagt sig i valet, osv.

    Varför kan folk inte bara acceptera't, fine, han fick presidentposten. Det är nyval om 2 år. Var det lika mycket skriverier om fake news och allt kring Obama? Om Hyllari vunnit, hade folk gnällt om att ryssen varit inblandad osv?

    SVT är inte sena med att via sin Trump-hatande Carina Berg...whatever vinkla allt som går för att negativisera Trump.

    Säg, varför skrivs det inte om hur fel låt vann i Eurovision i flera år efteråt?

    Jag tycker själv att Trump är det bästa som hänt världen. En president som bryr sig om sitt eget land och inte lägger energi på att rädda andra länder hela tiden.

  • Svar på tråden Varför hackar alla på Trump?
  • Anonym (kvist)
    Anonym (?) skrev 2018-10-09 22:13:46 följande:

    Varför hackar Trump på alla via Twitter? Hur kan han få sitta kvar då han är kriminell och landsförrädare?


    Kriminell? Källa?
  • Anonym (kvist)
    klyban skrev 2018-10-10 16:30:21 följande:

    Som du förstår är samarbete med främmande makt och komma till makten med detta ett brott.

    Och resten är bara inkompetensen som lyser igenom, och ta personer som är kriminella till att arbeta för högsta arbetet.

    Och varför skulle man inte skriva om detta?


    Sammarbete med främmande makt är bara påståenden som inte kunnat bevisas till dags dato, troligen massa fake news av vänstern för att få chans att ogiligförklara valet.

    Hade det varit Hillary som vann hade alla såna anklagelser tystats ner. Dessutom talas det ju om att Hillary fuskat, för att inte tala om att hon läckte känslig information via privat mail, för att nämna något.
  • Anonym (nosense)
    Nabo skrev 2018-10-10 18:26:19 följande:
    Absolut det är deras uppgift att granska makten .Inte föra en propaganda kampanj mot alla som inte delar deras vänster åsikter .Man kan ju själv se detta i Sverige om en Sverigedemokrat petar sig i näsan vrålar extremist media ut sitt hat i månader medan en vänsterpolitiker hade en container full med sprängämnen =P det var en nyhetsbyrå som skrev om det EN .Media för snarare ett propaganda krig mot oliktänkande än att ägnar sig åt att granska makthavare
    95% av det media skriver om Trump är seriös journalistik där man helt enkelt granskar makten och/eller publicerar information man tror allmänheten är intresserade av. Propagandamedier är ställen som the national enquirer som hjälpte till att döda historier och sprida konspirationsteorier om Trumps motståndare för att hjälpa Trump vinna valet. 

    Det konspirationsnötter blandar ihop är negativ press och vinklad/biased press. Eftersom Trump fått väldigt mycket negativ press anser dom detta vara bevis på att pressen är biased mot honom och out to get him. Sanningen är att Trump helt enkelt är en mycket mer kontroversiell och skandalskapande figur än övriga politiker. Pressen ges helt enkelt mycket mer att jobba med. 

    Press om Rysslands påverkan på valet och huruvida människor inom Trumps närhet var delaktiga är inte felaktig, biased eller att hacka på Trump. Det är otroligt viktig och relevant journalistik som bör publiceras. Det är en oerhört viktig fråga och många viktiga pusselbitar har kommit fram. Skulle inte journalisterna undersöka detta spår skulle dom inte göra sina jobb. Sedan kan du absolut säga att all fakta och information som kommit fram angående detta inte bevisar tillräckligt för att dra någon slutsats om att Trump skulle ha gjort något fel eller olagligt men den underliggande faktan, informationen och journalistiken bakom detta blir inte fel eller fake news för det. 
    Det är bra journalistik och viktigt för samhället att undersöka alla spår om huruvida någon/några runt Trump var delaktiga i en främmande makts involvering i deras val. Det betyder inte att Trump eller någon i hans närhet gjort något fel. Precis som poliser gör sitt jobb genom att undersöka potentiella brott och misstänkta, även om slutsatsen blir att brottet inte skedde eller den misstänkta är oskyldig. 
  • Anonym (M)

    Denna tråd befäster  alla  mina fördomar  om SD:are och Trump-anhängare.

    De kan inte ens diskutera sakligt, utan måste snacka skit om de som tycker annorlunda. 

  • Anonym (nosense)
    Nabo skrev 2018-10-10 23:22:07 följande:
    Absolut all denna ryska påverkan som man fortfarande inte har bevisat =P Konstigt det där massor med ryssar men inget bevis ,låter snarare som Hillary är en dålig förlorare

    Granska makten? Dom granskar alla som tycker annorlunda än vänstern .Titta på England och Frankrike och deras enorma problem ,i Frankrike så styr kriminella immigrantgäng visa stadsdelar och polis kan inte ta sig in, för några dagar sen attackerades Lapens dotter på öppen gatan inte ett knyst från media ,i Sydafrika pågår horribla övergrepp mot den vita befolkningen enbart för dom är vita , vart är media?

    Vänsterextremist media har tydligt visad vart dom står, och allt som kommer ifrån dom tar jag som fakenews
    Rysslands inblandning i USAs val är redan bevisad, att du möjligen är ignorant gällande ämnet betyder inte att faktan slutar vara sann. Den delen av frågan är inte omtvistad. Det som man fortfarande undersöker är huruvida amerikaner, potentiellt inom Trumps krets, varit delaktiga. 

    Vad har Hillary med något att göra? Om det är någon som inte kan släppa taget är det folk som fortsätter ta upp Hillary två år efter hon blev helt orelevant. 

    Det andra har ingen relevans för Trump och USAs media så det kan jag inte kommentera. Förutom att påpeka att man inte kan prata om media, eller vänstermedia, från perspektivet av hela världen och analysera detta. Hela världens media, varken vänster eller höger, fungerar likadant och kan inte jämställas i någon sorts världsomfattande analys. Du får fokusera på ett land och inte spinna bort helt i konspirationslandet.

    Och att förkasta all media som inte bekräftar alla dina åsikter och tankar som fake news låter ju som ett jättebra sätt att aldrig lära dig något nytt. Bara fortsätt lyssna enbart på människor som redan håller med dig, vad kan gå fel liksom. 
  • Lilyje

    Lättare att peka finger mot Trump än att se problemen i det egna huset. :)

    Trump är ingen politiker, det är därför han blev vald, folk har tröttnat på alla lögner som politikerna sprider. Och än så länge har Trump stått vid sitt ord och jobbar på att hålla sina löfyrn, säg någon politiker som gjort det?

  • Anonym (Eh!)
    Anonym (rightisright) skrev 2018-10-10 14:47:11 följande:

    Jag måste också tillägga att jag hade fel om Trump. Jag(färgad av svensk vaniljmedia) avfärdade honom helt som en fullkomlig idiot, men jag har ändrat mig. Han är inte perfekt, på många sätt är han inte statsmannamässig(men i den här kaosvärlden ursäktar jag honom för det), men han har gjort mer för USAs ekonomi än någon annan på 2000-talet. 


    Du menar att han inför höga tullar så att bland annat företagen i Silicon Valley har svårt att få tag på produkter/material och så att flera företag, bl.a Harley Davidson, flyttat företaget utanför USA?
  • Anonym (Eh!)
    Nabo skrev 2018-10-10 14:49:07 följande:
    Han har inte startat några krig, USA går bättre än någonsin och mina släktingar som bor där är ju verkligen nöjda .Trump kommer bli omvald trotts vänstermedias grinande och hatande
    Mina släktingar, väldigt många i flera olika delstater, är väldigt missnöjda. Alla utom en (en 80-årig starkt religiös tant som avgudar Trump). De flesta av dem tyckte dock illa om båda presidentkandidaterna.
  • Anonym (Eh!)
    Nabo skrev 2018-10-10 18:26:19 följande:
    Absolut det är deras uppgift att granska makten .Inte föra en propaganda kampanj mot alla som inte delar deras vänster åsikter .Man kan ju själv se detta i Sverige om en Sverigedemokrat petar sig i näsan vrålar extremist media ut sitt hat i månader medan en vänsterpolitiker hade en container full med sprängämnen =P det var en nyhetsbyrå som skrev om det EN .Media för snarare ett propaganda krig mot oliktänkande än att ägnar sig åt att granska makthavare
    Pressen i USA är knappast vänster och liksom här ägs pressen till allra största del av högern. Pressen granskar makten, dvs Trump, men eftersom han är narcisisst klarar han inte detta. Alla måste hylla honom för att han ska må bra.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (M) skrev 2018-10-10 22:00:28 följande:

    Denna tråd befäster  alla  mina fördomar  om SD:are och Trump-anhängare.

    De kan inte ens diskutera sakligt, utan måste snacka skit om de som tycker annorlunda. 


    Ja, de är utpräglade känslomänniskor skulle jag vilja säga.
Svar på tråden Varför hackar alla på Trump?