Inlägg från: Kronärtskockan |Visa alla inlägg
  • Kronärtskockan

    Vem kan vara pappan

    Låter som att det är kille nr 2 som är pappan? Kille nr 1 hade du ju inte sex med efter 12e juli och befruktningen skedde 25e juli, det är nästan två veckor efter du hade sex med ettan, tror inte spermier överlever två veckor i fiffin. Är absolut ingen expert på ämnet dock men jag tycker det är logiskt

  • Kronärtskockan
    apuu skrev 2018-10-12 21:40:04 följande:

    Stackars barn med en sådan morsa.


    Oj, är du med i jehovas vittnen eller vad är det frågan om? Ganska många har en period i livet när man ligger runt lite extra! Inget fel med det herregud.
  • Kronärtskockan
    IrriteradMamma skrev 2018-10-12 22:01:02 följande:

    Inget fel med det nej. Men att bli gravid med okänd fader som följd, det kan ju diskuteras hur "rätt" det är.

    Om du tänker efter en gång till tror jag du förstår att det är det personen menar.

    Hur skulle det kännas att veta att man blev till av en sån anledning?


    Jag tror det händer oftare än vad vi vet om, att barn blir till med okänd fader. Säger inte att jag tycker det är bra, men jag tycker faktiskt inte att det är en big deal sålänge barnet växer upp med kärlek, trygghet och omsorg! Det är det viktigaste för mig.
  • Kronärtskockan
    Glutten98 skrev 2018-10-12 22:51:52 följande:

    tack för svaret. Ja alltså..man läser om spermier som överlevt 11 dagar..nu kanske inte det händer 10/10 fall snarare sällsynt men eftersom jag inte kommer ihåg när jag hade mens blir det så svårt att räkna ut ägglossningen. Men borde vara orimligt att den skedde veckan efter 12e Juli..snarare två eller?


    Man kan ju inte veta säkert, men ja jag tycker det verkar rimligt. Eftersom bm räknat ut beräknad förlossning så vet man ju på ett ungefär när befruktningen skedde så med största sannoliket kille nr 2.

    Enligt en sida jag kollade nu så borde befruktningen ägt rum någonstans mellan 24-29e juli, så det styrker nog att det är kille nr 2
  • Kronärtskockan
    Glutten98 skrev 2018-10-14 14:57:11 följande:

    Tack!! Jag vet, men blir så provocerad.Tänker på alla dom som verkligen inte behöver läsa trams utan behöver läsa om hjälp..


    Jag förstår det men det är precis vad dom vill, att du ska bli provocerad och fortsätta tjafsa. Ignorera dom bara! De är inte värda din tid!
Svar på tråden Vem kan vara pappan