• CNC

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Tänk på hur mycket du kan såra din man och förstöra livet för en hel familj bara för att få något upptryckt i din slida.

    Han som mördade sina två söner och begick självmord i Sala nyligen blev dumpad för en yngre kille.

  • CNC
    Anonym (Hepp) skrev 2019-02-14 11:49:43 följande:

    Nu är det inte riktigt så att det går att likställa dom två sakerna...upphör inte att förvånas av FL faktiskt...

    Tycker att ju äldre jag blir ju sämre tycker jag om det här statiska moraltänket att har man lovat något så skall livet förbli detsamma oavsett hur man själv och livet förändras. Att reflektera och fundera över om det sätt man lever på är det bästa är bara sunt och lär ju ge alla inblandade det bästa resultatet. Vem f*n skulle vilja att någon stannade med en i årtionden av plikt istället för av kärlek/attraktion?! Inte jag och jag skulle aldrig lära mina barn att leva så är det bästa.

    Ja, det är oerhört starka känslor som kan vara inblandade men går ju inte att jämföra psykisk instabilitet och sjukdom med reflektion.


    Det här receptet är något nytt för västerländska samhällen(valmöjligheter och att man kan bryta äktenskap/lämna partner och barn för någon ma. Blev kåt på) och jag undrar hur länge kan det försätta innan vi går under. TS är/var kåt på killen och hon har det bra med sin man som hon säger.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift