Inlägg från: Anonym (A) |Visa alla inlägg
  • Anonym (A)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Tänken att du skulle få det är systemet är naiv. Högst troligt är att det blir en ömsesidig urladdning som gör att du bara vill ha mer.

    Sett det hända flera ggr runt mig.

    Det är fullt möjligt att älska och sexa mef flera personer samtidigt men det kräver enorma mängder kommunikation för att göra det med så lite smärta som möjligt.

    Hemliga affärer skapar ofta mer distans i kärleks relationer och försvagar ofta närheten till partnern och ibland även till vänner. Öppna konflikter är kanske jobbigare men finns samtidigt mer utvecklingspotential i.

  • Anonym (A)

    Och det är naturligt att bli attraherad av andra. För mig är det skönt när jag har uttryckt det till min partner även om det också ibland skapat viss smärta, och det har fått oss att vakna till och prioritera oss och sex mer. Den enda gång jag var på andra sidan och partnern var attraherad av en kvinna som var superförtjust i honom var det jätteskönt när han satte ord på det för jag kände redan att det var så. Har man än nära relation så påverkas man av varandra. En del är medvetna om det, andra sker det i det undermedvetna. En psykolog berättade för mig att det är vanligt att om den ena förälskar sig så gör ofta den andra det också.

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift