Inlägg från: frökenfia |Visa alla inlägg
  • frökenfia

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-08-16 16:39:12 följande:

    Hej! Har haft en superfin sommar med familjen. Jag och kollegan har i stort haft radiotystnad. Hörts av superkort på insta kanske tre ggr. Vi har inte setts på 8 veckor, nästa vecka blir första där båda är tillbaka på jobbet.

    Har som sagt haft en fin och kärleksfull sommar med min man, och det är där jag ska vara.


    Låter lite som min sommar. Dock kom känslorna som en våg när jag kom tillbaks till jobbet igen och träffade kollegan. Muren jag byggt upp för att motstå känslorna har fallit. Hoppas det går bättre för dig!
  • frökenfia
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-08-23 17:30:54 följande:

    Jag vet att det är svårt. Första veckan där båda var tillbaka för oss denna vecka. Vi satt och snackade i 1,5 timme igår. Men jag vet fortfarande att det är just det som är vår grej, att vi har lätt för att prata med varann. Och mer än så kommer det inte bli. Stå emot.


    Vi har inte kunnat ha någon catch up på tu man hand då det numera alltid är någon mer på kontoret. Men i dagarna sökte han upp mig för att äta tsm på lunchen (ta igen förlorad tid?) och idag när vi skiljdes åt och våra blickar möttes log han sådär löjligt mycket så man bara smälter. Så himla jobbigt... Starkt av dig att hålla det kollegialt och vänskapligt. Undrar om vår ?relation? skulle förändras om vi visste vad vi kände. Kanske att det blir ännu svårare att dölja känslorna då...
  • frökenfia

    [quote=79851085][quote-nick]Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-08-23 18:42:18 följande:[/quote-nick]Just det har ju jag hela tiden tampats med, om jag ska ta upp elefanten i rummet. Men valt till slut att inte göra det.

    Det går inte att veta om det är rätt eller fel. Möjliga utgångar kunde ha varit:

    1. Jag säger vad jag känner / vill, han säger likadant och allt förstärks och vi tar det vidare. (Och får leva med skammen att ha varit otrogen mot sin partner resten av livet).

    Kan definitivt inte se mig i den situationen. Skulle inte kunna dölja en affär för min man. Det märks redan på mig att det är ngt som det är nu...

    2. Jag säger vad jag känner / vill, han säger likadant och vi bestämmer att vi därför måste sluta ses och höras, ingen beredd att offra familj. Och vi slutar hänga och det blir skitjobbigt att jobba på samma ställe.

    Tråkigt om det blir så.

    3. Vi säger högt att vi känner lika men konstaterar att nu när det är sagt högt smakar illa när det ute i luften, det var bättre som fantasi, och fortsätter istället vara vänner men hänger inte alls lika ofta, spänningen dör ut.

    Också lite tråkigt.

    4. Jag säger vad jag känner / tänker och han känner / tänker inte alls så och det blir sjukt awkward och vi slutar hänga.

    Pinsam och plågsam stämning på jobbet framöver.

    5. Ingen säger nånting och vi är bara vänner / kollegor som gillar att hänga och ibland flirtar på skämt.

    6. Ingen säger något, vilket undermedvetet ger oss en frizon att fortsätta hänga. Inget är ju uttalat så då är det ok för oss att fortsätta. Säger någon nåt så spräcks bubblan, åt nåt håll. Så därför fortsätter vi med att inte låtsas om elefanten i rummet, så vi kan fortsätta ses och höras under skydd på jobbet.

    Säkraste kortet antar jag. Men ovissheten är plågsam...

  • frökenfia
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-08-23 19:05:05 följande:

    Största skillnaden mellan oss är ju dock att du överväger att lämna din man, det har aldrig varit aktuellt för mig. Jag ville bara ligga med min kollega, därav inte värt det.


    Känns så svårt alltihop. Vill prata om det med honom men samtidigt inte. Tror att det innebär större förlust än vinst om jag berättar om mina känslor. Kommer vara svårt att dölja. Eller kanske inte.
  • frökenfia
    Anonym (Nej du) skrev 2019-08-23 19:24:28 följande:

    Har läst men det ger inget ändå. Svårt att sätta mig in i din sits oavsett. Så min undran kvarstår. Kan det vara så att man är lite polygam ändå om man kan ha känslor för flera personer samtidigt...?


    Vet inte vad som är orsaken egentligen. Min kollega och jag hade jobbat tillsammans en tid utan att jag lagt märke till honom alls. Plötsligt när jag tittade upp från mitt skrivbord en dag möttes jag av hans blick och sen den dagen har jag känt mig fängslad, nästan förhäxad. Nu har det gått 6 månader och jag har verkligen kämpat emot mina känslor och jobbat på mitt äktenskap för att vara lycklig med min man. Och även om jag numera är lycklig med min man finns känslorna för kollegan kvar. Och det hjälper inte att vi verkar komplettera varandra på alla sätt och vis.
  • frökenfia

    Hej TS! Hur har det gått för dig? Jag är tillbaka i en känslomässig ?svacka?, igen. Har försökt ta avstånd och på så sätt dämpa känslorna men det är som om han alltid lyckas säga eller göra något som får mig att tro att han skulle vara intresserad och vill samma sak som mig men inte vågar ta steget...

  • frökenfia
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-09-07 20:34:11 följande:

    Hej! Svarade dig i din tråd (samma nick). Jag vet ju att det ÄR svårt. Jag valde att fortsätta leva i limbo, aldrig reda ut vad det var mellan oss. Som du har det nu. Men avstånd HAR hjälpt. Det hjälpte ju dig också - det är när/om man börjar höras/umgås igen som det lätt vaknar till liv.

    För mig är det bra nu. Jag väljer aktivt att inte hänga mkt med honom, just för att jag vet att det väcker nåt. Jag har lärt mig vad som funkar för mig och inte nu. Vi snackar och fikar, men inte som innan.

    Den nyfikna delen av mig tycker ju att du ska prata med honom, just för att jag inte gjorde det. Och se vad det alternativet tar dig.


    Jag kommer förmodligen överväga att ställa frågan och erkänna mina egna känslor längre fram. Egentligen är jag ganska orädd men eftersom situationen är som den är har jag inte vågat. Men jag vet ju vad jag känner och vad jag upplever i luften när vi pratar med varandra. Känns som en stelhet/elektricitet. Kanske överdriver men det är så det känns. Håller masken för att ingen kollega ska märka något men inombords har man smält och är helt handfallen.
  • frökenfia
    Anonym (Ly) skrev 2019-10-15 18:11:58 följande:

    Kan inte fler som vill ligga med sin kollega skriva också och dela med sig?


    Välkommen att läsa min tråd...
  • frökenfia
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-01 10:20:04 följande:

    Förra veckan var mer intensiv, den här betydligt lugnare. Vi har inte hängt eller ens tagit en kaffe denna vecka, hörts lite. Jag orkade inte säga nåt om förra veckan, och överväger fortfarande hur mkt jag ska dela här mer. Jag vet att det är ett öppet forum och vem som helst kan skriva vad som helst, men jag vet inte om det är nån mening alls för egen del längre om det negativa för mig väger över.

    Trevlig helg!


    Vi kan gärna skriva privat till varandra om du vill ha någon att skriva av dig med. Jag är ju i en liknande sits och vill gärna ha någon att bolla mina tankar och funderingar med.
  • frökenfia
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-01 23:02:45 följande:

    Hej! Jag bollar gärna med dig, och följer ju din tråd :)

    Men jag vill inte på nåt sätt röja vem jag är, därav skriver jag helst bara under detta anonyma alias. Även om jag skäller på dig ibland så lyssnar jag, och förstår mycket av det du går igenom även om våra situationer är olika.


    ??
  • frökenfia
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-01 23:02:45 följande:

    Hej! Jag bollar gärna med dig, och följer ju din tråd :)

    Men jag vill inte på nåt sätt röja vem jag är, därav skriver jag helst bara under detta anonyma alias. Även om jag skäller på dig ibland så lyssnar jag, och förstår mycket av det du går igenom även om våra situationer är olika.


    Skulle skicka ett hjärta men det blev två frågetecken istället.

    Jag förstår, då bollar vi i våra respektive trådar istället :)
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift