Inlägg från: Anonym (man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (man)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 18:52:38 följande:
    Tack snälla du. Och tack för att du förstår vad jag försöker få fram.
    Förstår att du gillar hans inlägg, han säger ju precis det den där lilla djävulen på ena axeln vill höra. Hans första inlägg var ju mer eller mindre ett enda lång försvarstal för otrohet... Drömmer
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 18:54:23 följande:
    Precis så är det. Jag behöver prata om det / säga det högt och vrida och vända för att själv komma fram till hur jag ska göra. Och jag har fått massor av hjälp redan att börja sortera mina tankar.
    Du har givetvis rätt TS, men det kan bli lite frustrerande sett från andra sida.

    Om du tänker dig en person som står på taket till ett höghus och funderar på att hoppa ner och ställer frågan, ska jag hoppa? Ett antal skriver, nej gör inte det, några skriver, ja gör det. Skulle du inte bli lite frustrerad efter ett tag?
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 18:57:42 följande:
    Men om just det vridandet och vändandet får mig att tänka klarare - det är just det som är svårt nu när jag står mitt i stormen och ska välja väg, varför får jag inte göra det då? Ingen behöver svara, och tycker du bara att det är menlöst så lämna tråden då?
    Anonym (man) skrev 2018-10-16 19:00:34 följande:
    Du har givetvis rätt TS, men det kan bli lite frustrerande sett från andra sida.

    Om du tänker dig en person som står på taket till ett höghus och funderar på att hoppa ner och ställer frågan, ska jag hoppa? Ett antal skriver, nej gör inte det, några skriver, ja gör det. Skulle du inte bli lite frustrerad efter ett tag?
    Du har rätt, blir bara lite frustrerande ibland :)
    Du får ursäkta vår brist på tålamod till och från.

  • Anonym (man)
    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2018-10-16 19:16:04 följande:

    Att inte kunna skilja på sak och person, och att gå till personangrepp mot en annan människa är bara så lågt av dig och av flera i tråden!

    Jag kan inte se någonstans att TS avser att sabba sin familj och fucka upp sina ungars tillvaro.
    Det är ju bara något som du själv har hittat på till 100%.
    Du uppträder på ett extremt fult sätt och det säger väl allt om vilken person du är.

    Det hennes man inte vet mår han heller inte dåligt av.
    Det gäller för hennes man, barnen, för dig och alla andra människor i hela världen.

    Otrohet är inte ovanligt.
    OBS: Jag säger inte att otrohet är bra eller att jag skulle rekommendera det rakt av i TS fall eller i något annat fall.
    Men om man tittar faktabaserat på det så kan jag inte se att det måste vara så fruktansvärt dramatiskt och livsavgörande med otrohet. Känslomässigt kan det självfallet vara tufft att bli utsatt för otrohet.


    Vissa tillåter sina negativa känslor att få bli hur dramatiska som allra helst medan andra inte låter känslorna styra och påverka på samma sätt. Vilket sätt är rätt och vilket är fel? Måste samma gälla för alla och under alla olika omständigheter? Vem bestämmer vilka negativa känslor som är rätt eller fel?

    För rent faktabaserat måste inte en otrohet medföra några följder alls.
    Det vore ju skillnad om t ex otrohet alltid och självklart medförde en könssjukdom eller någon annan påföljd. Men några sådana faktiska omständigheter finns ju inte!


    Äh, larv, sluta dra på TS en offerkofta, det räcker bra med den du har på dig.

    Nej , det är väl klart att ingen VILL fucka upp sin familj, men jag tror de flesta utom möjligen du och nån till är ganska överens om att det är precis det hon riskerar att göra om hon väljer att vara otrogen.

    Resten av dina ursäkter för otrohet tänker jag inte ens besvara, de är så klassiska att det är nästan ett stående skämt.

    Inget av det du kläckt ur dig har öht någon koppling till fakta, så att diskutera fakta här vore lite som att diskutera filosofi med en fiskmås.
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 19:47:55 följande:

    Detta är ett av mina dilemman - eftersom vi de facto inte sagt något rakt ut. Om det är bättre att försöka göra det eller inte.


    Den frågan har du redan ställt och fått svar på längre upp. ..du vet det där med att hälla bensin på eld och förvänta sig att den slocknar?

    Det är ju bara ett steg till mot en otrohet. Är det din plan? Iställer för att hoppa i säng på en gång så gör du det i små små steg istället?

    Vad blir nästa steg?

    En lite kram gör väl inget?

    En liten kyss?

    Lite petting? Vadå bara man behåller kläderna på så är det väl inte otrohet?

    Sex med kondom? Vadå det var ju en kondom emellan då räknas det väl inte som otrohet?

    Det finns ett väldigt enkelt sätt att sticka hål på alla självlögner som kan tänkas ploppa upp. Och det är att du ställer dig frågan. ..är det här något min man skulle uppskatta?

    Låt oss sätta det på prov. ..tror du din man skulle uppskatta att du och kollegan sitter och diskuterar hur kåta ni är på varandra?
  • Anonym (man)
    Anonym (felix) skrev 2018-10-16 20:13:48 följande:

    Tycker det är lite löjligt av TS att låtsas som att hon inte vet hennes känslor är besvarade av kollegan. Naturligtvis vet båda parter att vad dom håller på med inte längre kan kallas flirt, utan att dom klart har passerat gränsen till otrohet som än så länge är emotionell men som båda parter vet kommer att sluta med sex. Det är ett långt pirrande förspel dom håller på med. Tycker också att det är lätt att förutsäga vad kollegan kommer att säga om han blir konfronterad med TS känslor för honom. Han kommer att komma med ett dubbelt budskap, som säger att hans familj är det viktigaste och att han inte vill riskera något, samtidigt som att sänder ut en inbjudan till mera intimitet i en obestämd framtid. 


    Håller med, klart som fan at hon vet, men hon sätter upp ett stort skådespel för sitt samvete och tar det ett steg närmare åt gången för sen när det väl händer kan hon skylla det på att "det bara hände" och att hon inte på något sätt såg till att det hände ett litet steg i taget och intala sig själv att hon verkligen gjort allt för att förhindra det.
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 20:22:00 följande:
    Men vi har inte sagt något rakt ut, nån av oss. Jag kan inte med 100% säkerhet veta vad han tänker - vi har inte sagt att vi gillar varann eller vad vi vill, varken han eller jag. Men stämningen i rummet är det som talar. Men vi har inte sagt nåt och inte rört varann, inte ens en kram. Så nej, jag anser inte att jag passerat gränsen för otrohet för det. Att jag här väljer att tänka högt är för att få hjälp att reda ut mina förvirrade tankar. Jag vill inte att han ska lämna sin familj heller. Jag är bara förälskad i en man jag inte får, samtidigt som jag älskar min man. Jag begär inte att nån ska förstå, jag berättar bara vad jag känner.

    Men du nog rätt i att risken är att stämningen byggs upp mer om någon av oss sätter ord på det.
    Men kom igen nu, vi är alla vuxna här TS, och de flesta av oss har upplevt försälskelser. Du vet lika bra som någon av oss att din besatthet aldrig hade vuxit sig till såna enorma proportioner om du inte hade fått någon som helst gensvar på dina känslor. Det enda som inte  hänt än är att ni sagt det rakt ut men du vet att det är besvarat och det är anledningen till dina funderaingar till att prata med honom om det för tänk... då kan det du längtar efter bara råka hända,`eller åtminstone vara ett steg närmare, men oj vad synd om det skulle hända, eller hur?
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 21:30:30 följande:
    Läser du ens vad jag skriver?! Hur har jag tagit det ett steg närmre idag t.ex? Se mitt inlägg ovan detta. Och läs igen vad som står i TS en gång till.

    Jag rådfrågar här för att jag ÄR rädd att jag är på väg över gränsen, men jag har inte gått över nån än. Nej, jag har inte gjort allt för att förhindra det, det står ingenstans och det har jag inte påstått. Men jag inser att jag nog måste det.
    Läser du vad jag skriver?, jag har inte skrivit att du tagit det ett steg närmare jag skriver att andledningen till att du vill prata med honom om dina känslor förmodligen är att du gärna vill att det ska komma ett steg närmare.

    Ja du rådfrågar och du får svar, att snacka med kollegan om hur ni känner för varandra ÄR att ta det ett steg närmare och det tror jag att du vet. Såg att du aldriig svarade på frågan om vad du tror att din man skulle tycka om att du sitter och diskuetar med en kollega om hur kåta ni är på varandra? Där har du svaret på om det är en bra eller dålig idé.
  • Anonym (man)
    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2018-10-16 20:18:38 följande:
    Det är du som är larvig och uppträder fruktansvärt tarvligt när du dömer en annan person som du inte ens känner. 

    Du påstod och förutsatte att TS faktiskt skulle fucka upp sin familj.
    Om du hade pratat om TS vilja så hade det varit en helt annan sak, liksom om du på ett vettigt sätt redogör för att det enligt din uppfattning finns en risk.

    Men fortfarande anser jag att du är skyldig TS och alla andra, i denna tråden och i alla andra sammanhang, att skilja på sak och person.
    Du har ingen som helst rätt att gå till personangrepp!

    Jag har ingenstans ursäktat otrohet.
    Jag har bara redogjort för vad som är sant och med verkligheten överensstämmande.
    Men att du och andra tillåter era känslor att skapa en katastrof bara för att TS eller någon annan kanske känner sig dragen till, känner lust eller kanske tom vill vara otrogen, har ju ingenting att göra med vad som faktiskt har hänt!
    Vem är du att fördöma någon för att hon känner sig sugen att vara otrogen?
    Du uppför dig ju som att hon faktiskt redan skulle ha varit otrogen.
    Och du uttalar dig på så sätt som om det i så fall var du som var drabbad av hennes otrohet.
    Hur f_n tänker du människa?

    Förklara gärna så att jag med förstånd som en fiskmås kan förstå (så kanske du själv också klarar av att förstå?):
    Vad är det som faktiskt är så fruktansvärt allvarligt för dig med att TS vill/har lust att vara otrogen?
    Att du får någon sorts känslomässig kortslutning verkar ju tydligt, men vad beror det på att du tillåter dig känna så? Vad menar du att hon faktiskt har gjort för fel och hur drabbar det dig?
    På vilket sätt anser du att hennes/lust vilja motiverar att du tycker du har rätt att gå till personangrepp mot henne?
    Mmm men om du läser TS inlägg så ser du kanske att hon skriver att hon vill bli ifrågasatt "det du kallar för dömd" för att kanske komma på bättre tankar. Så du kan droppa din "knight in shining armor" spel, för ingen går på den. Framför allt inte när du sitter och propagerar för att TS ska riskera att fimpa sitt förhållande och fucka upp livet för sina barn för några knull.

    Jag menar, att råda någon till något så urbota korkat är ju knappast empatiskt varken mot henne själv eller hennes man och barn. Man kan ju nästa tro att du bakom dina fina ord och "knight in shining armour" fasad vill både TS och hennes familj illa. Varför annars sitta och råda henne att göra något som riskerar att göra dem alla illa?
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 21:37:57 följande:
    Jag tror inte att min man skulle uppskatta det nej. Men han skulle uppskatta om ett sånt samtal ledde till att vi la ner nåt innan det startade.
    Och du tror på allvar att ta ett steg närmare sex kommer leda till att du blir mindre kåt på kollegan? Du vet ju redan att det är besvarat varför låtsats som att du inte vet det och dra slutsatsen att bara för att du får höra det du redan vet högt kommer leda till att kåtheten minskar? 
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift