• Anonym (I)

    Gift m en svensk kille

    Och det säger en del om dessa sorgliga människor.


    Anonym (Faktiskt) skrev 2018-10-21 06:31:35 följande:

    Jag tror faktiskt att många tänker "Han har importerat henne" och faktiskt tycker synd om dig. Kanske tänker vad ska hända med henne när han tröttnar.


  • Anonym (I)
    Anonym (z) skrev 2018-10-21 11:11:02 följande:

    Förmodligen som ovan skrev, att din man har importerat dig, att du har gift dig med honom för försörjning och han har gift sig med dig för att han inte fick en svensk tjej så han åkt och "hämtade" en. 

    Min bror är gift med en från Thailand. De träffads här i Sverige på en fest och blev förälskade. Han har fått höra mycket skit om hur han åkt till Thailand och köpt sig en "hora" och annat trevligt. Hon har väl mest fått beklaganden och frågor om han misshandlar henne, tar bra hand om henne osv.


    ?inte fick en svensk tjej? + ? horor? .

    Det är lustigt med dessa inbilska svenska horor som tror att alla vill ha just dem.

    Syftar ej på svenska kvinnor rent allmänt utan just på dessa individer som anser att utländska kvinnor är horor och andrahandsval. Det är oftast en viss typ av svenskar som har dessa åsikter...
  • Anonym (I)

    Precis.

    Det är synd om dem.


    Anonym (z) skrev 2018-10-21 13:58:53 följande:

    De som tror att en man som har gift sig med en utländsk alltid misshandlar och behandlar frun illa är bil lika illa. 

    Men visst är det en viss typ av människor, fördomsfulla människor som helt enkelt inte förstår bättre. I början blev både min bror och hans fru sårade, nu tycker de mer synd om de som kommer med sånna kommentarer/ frågor som inte förstår bättre.  


Svar på tråden Gift m en svensk kille