Inlägg från: gammelpysen |Visa alla inlägg
  • gammelpysen

    BF April 2019 och stannar på Familjeliv.se

    Haha! Har börjar berätta omkring mig nu. En kollega fick veta igår och kommenterade på norrländska att jag ser ut som en falukorv! Jag tycker ändå att kilona lagt sig lite snyggt runt mage, höfter och bröst... drog på mig ett par gamla byxor häromdagen för att gå och träna som överdrag. Kunde inte knäppa men kunde få upp dem över låren, så det verkar som sagt som om falukorven till viss del håller de gamla måtten...

  • gammelpysen

    Jag har kommit igång med träningen igen. Leder pass i vanliga fall men inte nu, såklart. Varvar skivstång, medeljympa och basjympa i första hand men tänkte prova core soft också. Tydligen ska även spinning vara bra men tyckte jag kände av magen för mycket.

    Börjar märka att just magövningar tar emot nu, likaså att ligga på mage under jympan.

  • gammelpysen

    Tack för att du nämner amningen. Hade inte ens tänkt på den aspekten. Jag antar att kroppen är så pass klok att den lagrar vad som behövs just nu. Jag har ju gått upp riktigt mycket men var kanske nödvändigt för att ens kunna bli gravid.

    Kan ju nämna att IVF-kliniken också var på mig om att inte gå ner i vikt och inte träna för mycket, eftersom det stressar kroppen. Men det var som sagt i samband med ivf. Vet inte är som gäller för er andra.

  • gammelpysen

    Jag har moderkakan i framvägg. UL först i december så får veta mer då.

    Jag känner också som lite aktivitet emellanåt men inga riktiga sparkar än. Vad gäller krämpor mår jag fortfarande illa, men mer som ett allmänt illamående, och idag fick jag jätteont i magen och Ryggen, men bara höger sida.

  • gammelpysen
    Tigeeerrr skrev 2018-11-28 20:50:49 följande:

    Ååh tack för stödet. Jorrå ska uppdatera:^)


    Stort lycka till idag. Tänker på er.
  • gammelpysen
    Tigeeerrr skrev 2018-11-29 22:03:03 följande:

    Hej tjejer! Gick till specialisten idag. Allt är bra med hjärtat, den ser ut och slår som den ska. Det är definitvt en frisk liten flicka med BF 20.april. vi såg även 3D ultraljud trots det var rätt tididgt vi är bara i vecka 20 nu, men man såg endå rätt mycket och det lilla ansiktet så sööööt. Så tacksam att allt är bra.


    Vad härligt att höra! Fantastiskt! Stort Grattis! Och tack för att du hör av dig, vi är flera som tänkt på er idag!
  • gammelpysen

    Jag har gjort det! Var hos BM igår och hon tog upp det. Jag sa att jag redan vaccinerat mig och hon tyckte det var bra. Man blir så mycket sjukare när man är gravid och kan även utveckla tråkiga följdsjukdomar som lunginflammation mm så de rekommenderar det starkt. Tar det aldrig annars men känner att jag inte vill ta några risker nu.

  • gammelpysen

    Här är en mage till. Poppade ut på några dagar. Även sparkarna har blivit betydligt starkare och maken kan känna dem <3

    Någon mer som börjat få ont i svanken? Har givetvis också kommit med magen. Jag gillar också att träna men får nog satsa på simning framöver.

  • gammelpysen
    Jahajaa skrev 2019-01-19 09:52:16 följande:

    Hur mår ni tjejer? :)

    Jag tycker att jag just nu mår oförskämt bra och har fått tillbaka träningslusten igen, så jag tänkte försöka börja lite lätt och hålla igång så länge jag orkar med enkel styrketräning. Är det någon som ännu tränar och hur går det tycker ni? :)


    Jag mår också oförskämt bra. 15 kg plus men inga egentliga besvär så tackar min lyckliga stjärna för att jag får njuta så.
Svar på tråden BF April 2019 och stannar på Familjeliv.se