Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Tänker på att ha sex med äldre man

    Hej. Visste inte hur jag skulle kategorisera detta.

    Jag (tjej) har sedan flera år tillbaka haft både kärlekskänslor och åtråkänslor för en äldre, medelålders man, som jag ibland träffar (som vänner). Jag själv är myndig, under 20 dock. Jag har så stark längtan efter att ha sex med honom, och jag tänker på honom när jag tar på mig själv. Mina känslor gör mig desperat och galen. Samtidigt vet jag att i verkligheten, om vi skulle ha sex, skulle jag må dåligt över det. Men mina fantasier om att känna hans manshänder mot min kropp osv gör mig så himla desperat, och det känns som att jag fantiserat så mycket nu att det inte riktigt räcker längre. Jag vill ha honom på riktigt... Men det skulle skada mig också. Åh... Han är så lugn och snäll, och jag vill att han ska ge mig trygghet.

    Det som också är konstigt är att jag inte känner samma sak när jag väl träffar honom, men jag känner extremt intensiva känslor all övrig tid.

    Jag vet inte exakt varför jag skriver detta, men jag vill få ut det för det är ett "dilemma" jag har. 

    (Värt att nämna är kanske att jag har varit utsatt för sexuella övergrepp innan och att jag har daddy issues (pga dålig kontakt med min pappa)).

  • Svar på tråden Tänker på att ha sex med äldre man
  • Anonym (Anonym)

    Men jag har känt såhär i åratal, och jag kan inte släppa honom. Jag blir extremt tänd på tanken att knulla honom. Jag funderar på att försöka få det hända, men vet att det samtidigt skulle vara destruktivt för mig. Vet inte hur jag ska göra... Känner mig fångad.

  • Anonym (Anonym)
    villbusa skrev 2018-10-26 16:41:40 följande:

    OM du redan nu känner att det skulle vara dåligt för dig så ska du så klart inte agera på dina drömmar. Jag tycker istället att du skulke prata med någon beteendevetare om både övergreppen o de här känslorna. En kurator psykolog eller liknande kan hjälpa dig o reda ut dina tankar o känslor.

    Kram på dig!


    Det vore i slutändan det smartaste, men jag har ingen lust att prata om övergreppen med någon då jag gjort det tillräckligt under förhör osv. Det känns svårt att någon skulle förstå mig. Trots det jag varit utsatt för så vill jag ligga med äldre män. Jag har verkligen issues. Men jag är så jävla kåt på att ha sex med äldre män... Samtidigt som jag vet att det skulle med 99% säkerhet vara destruktivt på något sätt.. FAN livet är så jävla jävla svårt.
  • Anonym (Anonym)
    villbusa skrev 2018-10-26 16:54:52 följande:
    Ta steget... det är inte så svårt att prata med proffs som du tror. De frågar inte detaljer o händelseförlopp som poliser.

    Styrkekramar!
    Tack <3
Svar på tråden Tänker på att ha sex med äldre man