Inlägg från: frökenBea |Visa alla inlägg
  • frökenBea

    BF juli 2019 - stannar på FL

    Läste nu att proppen oftast återbildas när de tär såhär tidigt i grav. Så det känns ju lovande :)

  • frökenBea

    På väg till KK. Ringde dit för att rådfråga gällande proppen och bakterierisken. Då frågar hon om jag känt barnet...och det kunde jag ju givetvis inte erinra mig att jag faktiskt har idag... så nu måste vi in och kolla. Bra att dom e så noga iof men så typiskt, just nu, när vi e mitt uppe i flytten :/

  • frökenBea

    Tack!! :)

    Allt såg bra ut. Aktiv bebis och lite sammandragn7ngar men inget mer än normalt :) så hem nu och fortsätta med lördagkvällen. Skönt att det går så fort när man kommer till KK.

  • frökenBea

    Det är nog bara sånt som kan hända... har aldrig märkt av den innan, tre tidigare grav.

    Men den återbildas nog och hursomhelst är det ingen fara för infektion så länge den ligger i sina hinnor. Men börjar det komma vatten är det en annan sak.

  • frökenBea

    Drack hallonbladste med senaste tösen men det är 9 år sen så minns inte ifall det gjirde nån nytta. Men det kan ju inte skada iaf :)

    Jag packade väska för några v sen. Har bara lagt i lite kläder till bebis och till mig. Och blöjor och napp, även om jag troligtvis INTE kommer ge bebisen nån napp.

    Sen har jag lagt i banden till ctg och lappen med blodgruppen.

    Igår hämtade vi hem vagnen och bilstolen. Och sängen är färdig samt sköthörnan. Känns så mysigt att man i princip bara går och vänta på nedkomsten :)

  • frökenBea
    naano skrev 2019-05-27 21:01:02 följande:

    Tänker du dricka teet den här gången också?

    Ja men visst är det väl så, att man bara går runt nu och pillar på alla saker man har köpt, kikar lite då och så i byrålådorna och tar på bebiskläderna, spanar ner i spjälsängen osv. Helt sjukt att det snart är dags för oss allihop här i tråden! :)


    Hihi, verkligen så är det :)) kör ett varv med vagnen emellanåt, haha! Ja det är verkligen nära nu :)

    Jag har inte funderat på det med hallonté men kanske skulle va värt o testa denna gången med. Beställer man det på nätet? Minns inte vart jag köpte, är nio år sen ju, haha :)
  • frökenBea
    SarisHaglis skrev 2019-05-27 19:40:57 följande:

    Okey. Gossen min låg på 145-151, mest. så trodde då att det skulle vara en flicka. Aja det visar sig. Jag har typiska pojkmagen iaf, spetsig och rakt fram.

    I lördags hade jag mycket tryckande stickningar neråt. Kom ofta och med sammandragningar, höll på ca 2 h med varierande ihållighet.

    Idag nu på EM har jag även fått mensvärk känsla och sammandragningar som kom var tionde minut i snart en timme. Ska ta alvedon och lägga mig bredvid gossen och hoppas att det lugnar sig.


    Hur har det gått för dig? Lugnat ner sig nåt?
  • frökenBea
    Lestina skrev 2019-05-31 16:31:25 följande:

    Hej alla!

    Måste bara beklaga mig liiiiite :) är i vecka 33+6 och illamåendet har kommit tillbaka med stormsteg....!?!? Kan inte äta, kan inte låta bli att äta, kan inte ligga still och inte röra mig för mycket.. såååå jäkla jobbigt! Så nu har jag fått gnällt lite :)


    Usch, stackare :( jag kan verkligen säga att jag förstår. Styrkekramar till dig och hoppas det ger med sig :)
  • frökenBea
    naano skrev 2019-06-01 08:42:23 följande:

    Lördag morgon och vi är på väg till Liseberg. Sista längre utflykten nu innan bebis kommer. Ska bli oerhört kul att sitta på parkbänkarna hela dagen haha... Men vad gör man inte för sina barn.

    Blev lite överraskad av en babyshower från sambons familj i förrgår, hade inte räknat med det då jag hade vänligt men bestämt sagt att jag inte ville ha någon. Men det var ju trevligt :)

    Längtar så otroligt tills bebisen kommer, varje dag går jag och funderar på minsta lilla molvärk eller så. Men det är ju trots allt 33 dagar kvar...


    Åh vad kul med en utflykt! Men jag minns hur tråkigt jag tyckt det var den förra graviditeten. Fick ju inte åka nånting :( och barnen åkte en massa men jag fick inte åka med dom.

    Trevligt med babyshower. Jag hade verkligen inte heller väntat mig nån sådan men min syrra hade ordnat en så fin. Jag blev helt chockad och rörd :)

    Samma här. Har haft jättemycket sd de sista dagarna och lite hugg och stickningar nerevid. Som om den lägger sig tillrätta. Hoppas varje dag att något är på gång men samtidigt så säger förnuftet att det är lite för tidigt ännu. Är bara i v 35 imorrn.
  • frökenBea

    Har mått hyfsat den sista månaden, ganska befriad från illamående. Men nu imorse, mitt i min vanliga morgonrutin, får jag världens vändning i magen. Rätt in på toaletten och kaskadspydde.

    Det är så himla märkligt :(

    Hoppas man mår bättre under dagen iaf :)

Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL