Inlägg från: frökenBea |Visa alla inlägg
  • frökenBea

    BF juli 2019 - stannar på FL

    Hej!

    Jag hoppar in här också.

    Jag är 37 år. Har tre tjejer sen innan, 17, 15 & 8 år med en annan pappa.

    Så nu väntar jag och sambon mitt fjärde och hans första barn :) så spännande!

    Jag mår väl hyfsat. Men är så trött och frusen. Har varit i flera veckar, känt mig sjuk liksom.

    Också lite lätt illamående lite hela tiden.

    Gud vad den första tiden är dryg :/

    Bf är enligt senaste mensen 19 juli.

  • frökenBea

    Jag spricker av längtan att berätta för mina barn. De har tjatat om ett syskon i ett år typ :)

    Tror de kommer bli så glada.

    Men barn är barn och de har svårt att hålla sig... så måste vänta nån månad till med att berätta för dom. Tänker v 12 eller nåt.

  • frökenBea
    Sumpan1 skrev 2018-11-19 14:02:32 följande:

    vilka symtom har ni som är i vecka 8-9?


    Jag är dock endast i v 7. Men sedan några veckor har jag haft sjukdomskänsla och frusenhet. Är trött och slö från helvetet. Haft sjukt ömma bröst ett par veckor. Och den senste veckan illamående.
  • frökenBea
    sofiaelinviktoria skrev 2018-11-20 18:27:08 följande:

    Någon mer som har svårt att äta? Jag blir illamående när jag blir hungrig, och det var lika när jag väntade mina andra barn. Men den här gången har jag så himla svårt att äta! Kan vara sugen på något, men när jag väl äter det får jag kväljningar och mår illa. Det enda som funkar någorlunda är digestivekex, men det blir man ju inte vidare mätt på. Hur har ni andra det med illamåendet?

    I övrigt stramar livmodern för jämnan, och tröttheten ska vi inte ens tala om... Är i v4+6 idag :)


    Jag har exakt samma Sofia! Så jäkla jobbigt. Jag är i vecka 7 nu och har mått dåligt i två veckor typ. Men illamåendet kom för en vecka sedan. Tröttheten från helvetet och den sjukt dåliga kondisen började för några veckor sedan.

    Hoppas det inte vara alltför länge :(
  • frökenBea

    Känner också lite sådär att berätta för min syrra och hennes man. De har försökt i snart ett år och själv väntar jag fjärde barnet... Hade varit såå underbart om hon också var gravid.

    Imorse vaknade jag och kände mig piggare. Har mått så mycket bättre idag än på över en vecka. Känns ofattbartskönt. Och har kunnat äta idag också. Luktkänsligheten och äcklandet över vissa saker finns där...men inte alls illamående i samma utsträckning. Vågar man hoppas att det är över nu :))

  • frökenBea

    Hej på er alla!! Har inte skrivit på länge men följer er alla dagligen :)

    Häftig "chock" bubbles!! Stort dubbelgrattis :) och även till alla er andra förstås!

    Jag går in i v 9 idag. Har mått så himla dåligt de senaste två veckorna, så dåligt att man nästan tror att ngt är fel...fast vet ju att det är grav symtom. Har haft så svårt med maten och trötthet. Tröttheten blir ju inte bättre av att man inte kan äta. Har ett blodtryck på 95/65 och Hb i underkant. Men fick lergigan komp utskrivet igår och idag mår jag faktiskt bättre! :) vågar inte bli alltför glad i förskott men hoppas att detta kan vända nu så jag snart kan börja jobba igen.

    På onsdag ska vi på Vul för att datumbestämma eftersom jag inte är helt säker på när det blev.

  • frökenBea

    Grattis Carola!

    Ja, hoppas du slipper det hemska illamåendet. Jag går in på tredje veckan av sjukskrivning imorgon. Jag har också mycket på jobbet och hade egentligen inte tid att vara hemma såhär länge :( men vad gör man.

    Det känns dock som att jag är på bättringsvägen tack vare starka illamående-tabletter som läkaren skrev ut.

    Så hoppas snart kunna börja jobba igen.

  • frökenBea

    Jag är i v 9. Alltså 8+2, haha :)

    Jag har haft lite huggningar till och från i både i sidan liksom och i livmodern. Men inget ihållande ont. Kommer dock inte ihåg att jag haft så med någon av de andra tre.

    Men det är normalt. Det är för det växer och knakar därinne.

  • frökenBea

    Jag har också mått illa. Fick lergigan komp utskrivet i fredags. Och sedan dess har jag kunna äta hyfsat. Lergigan är starkare tabletter som inte finns receptfritt.

    Så har knappt nåt illamående längre men bara den jobbiga hungern. Det äckliga suget som kommer i magen. Den känslan är också jobbig tycker jag. Och jag vet inte vad jag ska äta. Tycker fortfarande att det mesta äcklar mig. Men kan äta ostmackor.

Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL