• Kinan

    BF juli 2019 - stannar på FL

    LoveEver skrev 2019-02-20 11:24:21 följande:

    Alltså WOW

    Jag är helt utom mig <3 <3 <3

    Vi fick se vårt älskade lilla barn igen och allt såg jätte bra ut och BM var JÄTTE bra (!) Hon tittade länge och pausade och pratade och hon berättade in i minsta detalj vad vi tittade på. Verkligen kanon bra och känns såå skönt att hon var så trevlig och att vår bebis växer och busar precis som hon ska :))

    Ja ni läste rätt HON :)) Vi ska få en flicka <3 vår alldeles egna finaste Saga som nu ska sluta samman vår stora familj på 8 <3 (det är alltså sista barnet för vår familj)

    Min äldsta kommer bli såååå glad, han har väntat och längtat efter en lillasyster i så många år <3

    Ååååh vad glad jag är, jag ska alltså efter 3 pojkar få en liten flicka, helt magiskt WOW :)) <3


    GRATTIS! Kul med en liten flicka också och har ni redan bestämt namnet? Jag längtar också till RUL och har bara några dagar kvar. :)
  • Kinan
    Wishful skrev 2019-02-20 16:55:35 följande:

    Grattis! Vad härligt att allt såg bra ut. Vi väntar också en liten tjej.


    Vad skönt! Grattis!!! Många som väntar flickor i den här gruppen verkar det som! :)
  • Kinan
    Kumminsilver skrev 2019-02-20 21:17:59 följande:

    Grattis till er som varit på RUL och fått fina resultat  För min del är det dags för RUL imorgon och jag både längtar och är nervös på samma gång.


    Snart min tur också och jag tycker också det är lika nervöst varje gång med UL. Håller andan varje gång! Samtidigt är det ju sååå häftigt också! Lycka till imorgon!
  • Kinan
    LoveEver skrev 2019-02-21 06:14:11 följande:
    Kom på nu att jag blandade ihop dig och Naano* ang. namnet William :)) hihi ursäkta (a)
    Förstod det :). Vad fint att ni har ett namn som betyder mycket för er och skönt att ha det klart också. Jag tycker det är svårt med namn och vi har aldrig lyckats bestämma oss förrän bebis varit några dagar gammal hehe. Iofs visste vi inte vad första barnet var för kön så då är det ju lite svårare. Vi får se om vi lyckas bättre denna gång :)
  • Kinan
    LiCh skrev 2019-02-21 09:10:20 följande:

    Ja, det är precis det som gör mig ledsen att inte fått deras "policy" förklarad i första läget utan senare när vi fortfarande trodde att vi kunde ha alternativet med ett kuvert. Vi blev ju lite ställda och fick ta ett snabbt beslut som blev rörigt och man känner sig redan lite utsatt där på en brits. Att inte få veta könet pga att man inte kan se och inte lägger tid på att leta kan jag ta, men att ha den starka känsla av att det var inte vi som tog det slutgiltiga beslutet är det som gör mig ledsen.


    Allt annat var ju bra med bebis och jag vill kunna glädjas över det men detta överskuggar hela undersökningen.


    I allafall är jag tacksam för ditt svar, det känns bra att få nån annans perspektiv så det värmer. Tack Hjärta


    Så ledsen för din skulle som fick en sådan tråkigt RUL-upplevelse. Egentligen borde du återkoppla till kliniken - möjligen kanske de ser över sina riktlinjer lite. Kan verkligen inte förstå hur det skulle kunna vara ett problem för en bm att skriva på en lapp eller muntligen uttala vilket kön det blir...Trist hantering! OM ni gör ett könsultraljud kommer ni säkerligen bli mkt bättre bemötta - inte mint för att ni betalar för det. Kanske värt att överväga för att "sudda bort" den här trista upplevelsen ngt iaf. Skönt att bebis mår bra iaf!
  • Kinan
    Kumminsilver skrev 2019-02-22 21:43:06 följande:

    Tack! RUL igår gick ganska bra. Allt som de såg såg bra ut, men det var en del av hjärtat som de inte fick en tillräckligt tydlig bild av så de ringde efteråt och ville att jag skulle komma tillbaka på måndag så de kunde kolla just den delen igen och ta en bättre bild. Vi får se hur det går.


    Håller tummarna för att allt såg fint ut med hjärtat i måndags!
  • Kinan

    Då har även vi varit på RUL. Allt såg fint ut och det är fortfarande (fick veta redan vid nipt) en liten flicka i magen - t o m jag kunde se det när BM visade! Namnfunderingarna har tagit fart hemma men oj vad svårt det är! Vi har ju en av varje sedan innan så har inte direkt några namn på lager. BM vid RUL var förresten toppen och tog sig verkligen tid att förklara allt! Lycka till alla ni som har RUL kvar!

  • Kinan
    Kumminsilver skrev 2019-03-01 17:17:56 följande:

    Det gick jättebra i måndags  Delen hon var ute efter var det första hon såg så det ultraljudet tog inte många minuter. Allt såg helt normalt ut, superskönt!

    Idag har vi handlat babyskydd, bärsele, nässug och lite andra småsaker. Det är mycket roligare att shoppa till bebisen än till mig själv  Nu har jag känt sparkar varje dag senaste veckan också, tycker det är så mysigt.

    Hur mår ni nu?

    Kinan, såg att ditt RUL gick bra också och att ni börjat tänka på namn, grattis! 


    Men så underbart att allt gick bra och visst är det härligt med sparkar! Kul med bebbeshopping också! Vi har också börjat så smått med sleepyhead babynest, babysitter, bärsele och amningspump...amningskudde har jag redan i min bbhugmekudde! Nästa steg blir nog babyskydd och vagn! Så kul att handla till bebis ju!
  • Kinan
    Hoppasnu123 skrev 2019-03-04 12:43:49 följande:

    Idag va de äntligen dags för RUL. Allt såg bra ut.. verkar va en lugn krabat som gärna kurar ihop sig å har de gött..

    skönt å ha det gjort! :)


    Bästa känslan!!! Grattis!
  • Kinan
    frökenBea skrev 2019-03-02 20:44:25 följande:

    Någon som har erfarenhet av att få bebis mitt i sommaren? Tänker att det kommer bli mycket utetid för oss eftersom jag har tre andra barn. Klarar bebisen det, ifall det blir som förra sommaren? Eller finns det något som man kan kyla av inuti vagnen med...?


    Sonen föddes i mitten av juli 2014 och oj så varmt det var. Han använde knappt några kläder alls utan nästan alla bilder på honom är i bara blöja i vagnen eller på ngn filt i skuggan av typ ett träd! Första dagarna var han och jag mest inomhus med korsdrag :) Tycker även det var toppen med luftig solsufflett som vi hade till vår Bugaboo när vi hade honom i vagnen. Paraplyer till vagn har jsg aldrig lyckats med däremot!
Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL