• Thereisthat

    Komma ut som oskuld?

    Gör som du vill. Är det bara för att visa att det finns folk som är 40+ och oskuld så kan jag inte se hur det kan skada något. Men däremot är det väl ett rätt känsligt ämne för dig antar jag så tänk noga igenom om du verkligen vill att alla dina vänner och familjemedlemmar ska få veta det. Sen är det väl heller inte direkt en nyhet att det finns oknullade män därute?

    Får jag bara fråga dig varför du fortfarande är oskuld? Är det av blyghet eller något annat?

  • Thereisthat
    Anonym (Gammal oskuld) skrev 2018-10-30 23:45:05 följande:

    Det är belagt med skam att var oskuld i vårt sexualiserade samhälle och jag vill visa att de finns de som inte har möjlighet att delta i detta.

    Som drömmer om att få sex, men aldrig lyckats med det.

    Jag har aldrig kunnat bygga upp ngt. självförtroende när det handlar om kvinnor, är nog stora orsaken. Aldrig lärt mig spelet.

    Och nu verkar det vara kört för mig.


    Ja men då kan du skriva ut det. Kom bara ihåg vad jag sagt om att du ändå öppnar upp för att blotta ditt privatliv.

    Ok. Jag minns själv när jag var oskuld och hur hopplöst det kändes. Alla snackade om alla brudar de legat med och jag minns hur sotis jag var på alla andra som hade fått ha sex. Jag trodde att jag skulle vara oskuld vid 80 års ålder. Men sen vips hände det och sen den dagen för 12 år sen har jag aldrig ens tänkt på det där. Idag med lite mer erfarenhet kan jag säga att det knappast var varesig bra sex, romantiskt eller ens en speciellt bra upplevelse. Oskulden är otroligt överskattad!

    Har du inte funderat på att det ändå kan gå för dig? Det finns ju många kvinnor där ute och det finns ju både på Youtube och internet tips på hur du ska bete dig när du flirtar. Och dessutom är äldre kvinnor otroligt attraktiva.
  • Thereisthat
    Anonym (Y) skrev 2018-10-31 16:06:53 följande:

    Som någon annan undrat också, varför är det ok att komma ut som homosexuell men inte att komma ut som oskuld? Varför är det senare creepy men inte det tidigare?


    Bra fråga. Jag tror att det har att göra med att oskulden handlar om själva sexakten medan homosexualitet handlar om en persons generella läggning. Det är typ det enda svar jag kan ge...
  • Thereisthat
    Anonym (anonym) skrev 2018-11-01 20:59:13 följande:

    Du vill alltså berätta för bekanta att du längtar efter att någon gång få uppleva sex med en annan människa för att..de ska titta på dig med medlidande och möjligtvis berätta detta för alla sina 50-åriga kvinnliga singelkompisar så att någon av dessa kan tänka sig en dejt


    spraktidningen.se/artiklar/2015/09/halmgubbe
Svar på tråden Komma ut som oskuld?