Inlägg från: Anonym (69"-man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (69"-man)

    Frågor till sexlösa män i förhållanden

    Smiskmaskinen skrev 2018-11-01 18:01:34 följande:

    Suttit och läst tråd efter tråd där mannen klagat på sexbrist i långa förhållanden. Jag har blivit nyfiken på ämnet och tänkte ställa lite frågor så ni kan utvecklas i livet, mina herrar. Så här kommer tre frågor:

    Ger du henne orgasm?

    När man är i förälskefasen skiter man oftast i vilket. All sex är bra så länge man får vara nära personen. Speciellt är det så här för tjejer. Nu menar jag inte att sexet får vara hur dåligt som helst men det behöver inte vara det bästa heller. 

    Efter ett tag kommer hon bli less på att inte få komma. Sexet blir bara för din skull vilket kommer få hennes lust att avta. Tänk om du aldrig fick komma vid sex med din sambo, men andra tjejer skulle kunnat få dig att komma? Om du inte fått henne att skrika av njutning kan jag garantera att hennes ex gjorde det.

    Läs på om kvinnliga orgasmer. Lägg fokus på hennes njutning. Sluka in all information du kommer åt, men berätta inget för henne. Hon kommer bara känna press när du väl ska testa nya grejer.  

    Hur ser du ut?

    Har du förändrats sen ni träffades för första gången? Om så är fallet, återgå till din tidigare look. Eller bli ännu snyggare. Styrketräna, deffa, köp nya kläder, rätta till din hållning. Om du börjar bli tunnhårig, raka av allt. Skaffa skäggstubb.   

    Detta kommer göra att även andra kvinnor kommer finna dig attraktiv, vilket kommer få din frus lust att vakna samtidigt som du kommer ha lättare att hitta en ny ifall ni gör slut. Win-win.

    Hur beter du dig?

    Den här frågan är nog den viktigaste. Tjat om sex går fetbort. Sluta visa att du är frustrerad och försök istället visa att du inte bryr dig om sexbristen. Ta avstånd emotionellt och fysiskt. Börja ta hand om hushållet, ta hand om din smutstvätt, laga middag när du kan. Avlasta henne i hemmet, så hon stressar ner. Visa att du är aktiv. 

    Men glöm inte att ni två också måste umgås. Lyssna på henne, avbryt inte mitt i meningen eller rättfärdiga henne. Se henne som en annan människa precis som du. Var ingen högljudd mansgris. Gå på utflykter tillsammans, gör saker som ni gjorde när ni dejtade. Bli inte bekväma.

    Har jag glömt nåt?


    1 Hennes orgasm är alltid högsta prio när vi har sex. Jag ger mig aldrig för än hon kommit med undantag för en handfull gånger, då hon kännt sig för stressad för att vi haft en tid att passa.

    Jag försöker även att skapa variation för att det inte ska va för förutsägbart.

    2 Jag är i mitt livs form, bra hållning och ganska vältränad. Min garderob har under de två senaste åren fått ett enormt lyft.

    Utifrån hur kvinnor jag träffar reagerar så tycks jag se bra ut och ha charm. Jag försöker undvika sådana situationer när min fru är med för att hon inte ska känna svartsjuka. Jag har inte något intresse av någon annan kvinna för egen del.

    3 Jag tar hand om nästan alla hushållssysslor förutom att beställa maten och betala räkningar. Jag lagar all mat, tvättar all tvätt och stryker bådas arbetskläder, bäddar alla sängar hämtar på förskolan, sköter all disk både maskin och det som måste tas för hand, plockar i ordning på grejer, sköter trädgård och aöla fordon. Eftersom jag inte hinner med att städa ordentligt så köper vi in den tjänsten.

    Jag intresserar mig för hennes jobb och vänner. Jag har dock svårt att hålla fokus när hon börjar prata om vilka varor Isabella Löwengrip och Ingrosso-tjejen köpt, för det är så jävla ointressant!

    Jag visar att jag åtrår henne men helt utan att tjata om sex. T ex så kan jag ge henne en så passionerad kyss att benen viker sig på henne några sekunder innan vi ska äta middag. Bara för att hon ska känna sig sedd och åtråvärd utan att jag förväntar mig något tillbaka.

    Jag uppvaktar henne med blommor, små presenter ofta smycken ungefär var tredje vecka i genomsnitt.

    Under våra sju första år tillsammans hade vi sex ungefär fem gånger i veckan (två när hon hade mens). Nu har det dalat senaste två åren och nu har vi haft sex två gånger sedan semestern.

    Jag har lyft problemet genom att säga att jag saknar sex. Hennes svar är att hon förstår och att vi måste se till att jag får tid och möjlighet att själv lätta på trycket.
  • Anonym (69"-man)

    Inlägget gick iväg innan jag var klar....

    Så TS, har du något ytterligare råd?

    Jag svär på hedersord att min fråga är uppriktig och inte meningen att vara nedlåtande eller dryg!!!!!

    <3

Svar på tråden Frågor till sexlösa män i förhållanden