• Anonym (LBD)

    Han bryr sig inte om min njutning

    Rent krasst sagt kanske problemet faktiskt ligger i övervikten?

    Kvinna här som är i ett samkönat förhållande. Min sambo är gravt överviktig (minst 50kg överviktig om inte mer) och ärligt talat är jag inte längre attraherad av henne. I dagsläget har vi inget sexliv.

    Jag stannar för att jag gillar andra saker hos henne. Gillar hennes umgänge och gillar att mysa, kramas, etc. Vi har det kul ihop på många plan. Men jag är helt enkelt inte intresserad av sex med henne längre.

    Jag har försökt uttrycka det ett par gånger men jag tror inte att hon tar in det på rätt sätt. Kanske förnekar hon det för sig själv, inte vet jag. Eller så orkar hon inte engagera sig. Det kanske är lättare att förbli överviktig och utan sex än att faktiskt ta tag i problemet.

    Om jag låter bitter så är det för att jag är bitter när det gäller den här biten, haha.

    Nu behöver det inte vara så i ditt fall. Men det KAN vara så. Har han sagt att han inte vill gå ner på dig pga övervikt så har du ju svaret på just den frågan där.

    Sedan är det en helt annan femma om han faktiskt är en egoistisk älskare. Han kanske inte bryr sig, punkt, oavsett din vikt och oavsett andra faktorer. Han kanske bara vill få sitt och är nöjd, och då finns det ju ingen bra lösning egentligen mer än att lämna...

Svar på tråden Han bryr sig inte om min njutning