Inlägg från: Mumblejumble |Visa alla inlägg
  • Mumblejumble

    Min pojkvän anklagas för att ha varit otrogen

    Jag måste få skriva av mig... (ursäkta styckesindelningen, gjorde mitt bästa.) Långt inlägg, drama... Just saying. :/

    För snart en månad sedan ringde min (bästa?)vän upp mig när jag stod utanför porten(kan kalla henne för E) och sa att hon har har gått och burit på en hemlighet i flera månader, att hon tänkt berätta flera gånger men inte gjort det, att det hon skulle berätta skulle göra mig väldigt ledsen. "Ut med det bara" sa jag. Då svarade hon att hennes syster(kan kalla henne C) hade haft sex med min sambo/pojkvän.

    Jag blev shockad och förvirrad. Kunde inte låta bli att skratta till lite först för det lät så absurt för mig. Blev ganska mållös. Sedan började jag oroa mig och paniken växte. Hon bad om ursäkt för att hon inte sagt något tidigare, sa att hon var en dålig vän, att C hade hotat henne så att hon inte skulle säga något till mig osv. Jag frågade henne frågor som "När?", "Var?" och "Finns det några bevis??". Hon sa att det skulle ägt rum i Cs källare när jag inte var hemma. Hon tror det kan ha varit i December.

    Minns inte hela samtalet med E, men jag ringde efteråt upp C(haft kontakt med henne till & från genom messenger, setts på stan ett par gånger, även varit bra kompis med henne 2014-2015. När C svarade sa jag bara "hej" och var sedan tyst. Efter en stunds tystnad säger C "Jag antar att du vet" därpå jag svarade "mm". Minns ej ordagrant vad som sas men hon sa förlåt flera gånger, sa att det hon gjorde var fel, att hon var en bitch m.m. Hon sa också att det skulle ägt rum i hennes källare en natt. Hon kunde inte säga när mer än att det var flera månader sedan. (C har f.ö alltid haft dåligt minne och är en allmänt virrig tjej). Till slut la jag på. Jag kunde inte prata och mitt hjärta slog väldigt hårt. Pratade även med en annan kompis (som är kompis med både mig, E & C) och han sa att han visste och att det skulle ägt rum i början av Februari. Han bad om ursäkt att han inte sagt något. Jag la på.

    Jag gick in i lägenheten och väckte min sambo som låg och sov. Efter en kort stund så berättade jag vad som precis hade hänt och hans reaktion var lugn och det första han sa var "Det var konstigt". Jag visste först inte vem jag skulle tro och jag sa även det till honom. Jag frågade honom "Har du varit otrogen mot mig med C?" och "Har du någonsin varit otrogen mot mig?" Ju mer jag pratade med honom & ju mer jag tänkte desto mer började jag tro att C ljög om alltihopa. Varför skulle jag ta hennes ord före min egen partners? Jag valde att ta min sambos sida. Trots det finns det en liiiten del i mig som fortfarande är osäker och inte vet vem jag ska tro. Antingen jävlas C med mig eller så ljuger min partner mig rätt i ansiktet.

    Bör kanske tilläggas att 2014-2015 så var C väldigt intresserad av min partner(vi var inte tillsammans då, blev kompisar i början på 2015 och blev tillsammans sommaren 2015). C och min partner hade tidigare haft en Kk-relation dessutom(innan jag började umgås med min partner), vilket jag vetat hela tiden. Hon hade även kk relationer med andra, vet inte om det är relevant.

    En teori jag har är att C aldrig var okej med att det blev han & jag, trots att hon sa att hon är okej med det och att hon är glad för vår skull. Hon måste väl bullshittat mig? C har f.ö haft flera pojkvänner sedan dess och är i ett förhållande nu.

    Snälla, berätta vad ni hadr tänkt/gjort i min situation? Jag har extremt svårt att släppa det. :(

  • Svar på tråden Min pojkvän anklagas för att ha varit otrogen
  • Mumblejumble

    Tacksam för svar. Bortsett från dryga "haha", lite onödigt kan jag tycka. So what om jag är naiv, tycker inte man ska sparka på den som ligger.

    Det finns inga bevis i messenger eftersom C inte har kvar sitt fb-konto. Har inte snokat i hans mobil efter sms, men även om han har varit otrogen så är han nog inte tillräckligt dum att behålla sånna meddelanden.

    Usch, det här känns som en mardröm jag inte kan vakna upp ur.

Svar på tråden Min pojkvän anklagas för att ha varit otrogen