• Sommar15

    IVF 2018-2019 Stockholmsområdet

    Sasso122 skrev 2019-01-16 11:49:17 följande:

    Deppigt just nu :( Var på första VUL imorse och det var endast 3 äggblåsor med bra storlek. Fanns 2 till mindre som med mycket tur kan hinna växa till sig. Vet att 3 är bättre än noll och att det bara behövs ett guldägg men det känns så hopplöst :( Jävla kropp som vägrar samarbeta!!! Nytt VUL på fredag. 


    Vad synd att det blev färre än du hoppats på! Men det kan ju finnas fina ägg bland dem!

    På mig såg de 11 blåsor, o några mindre. Men mängden är ju inte mitt problem utan kvaliteten så det blir först efter uttag inför ev insättning som jag vet hur det blir...
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-16 18:18:56 följande:

    Härligt med 11 blåsor! Även om kvaliteten är största prio så har dom ju då fler att välja mellan :) Har du fått dag för äggplock eller blir det fler vul innan?


    Ja det känns hoppfullt ändå! Vul på fredag och plock mån, tis el ons. Hur gick det för dig idag?
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-16 18:41:06 följande:

    Härligt! :)

    Dom ville låta mina blåsor växa på sig ytterligare lite till, så på måndag får jag göra plocket!


    Spännande på måndag! Jag hoppas på plock då också men det är väl mer troligt att det blir tisdag eller onsdag för min del.
  • Sommar15

    Dåliga nyheter på mitt vul idag :( totalfrys så ingen återföring förrän tidigast om två månader. Om nu de ens går att frysa.. men det var många ägg så några borde ju kunna det hoppas jag.

  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-18 21:17:13 följande:

    Åh nej så tråkigt! :( det hade alltså växt till sig ännu fler blåsor då? När får du göra äggplock?

    Håller verkligen tummarna för att ni får många fina till frysen! Med så många borde det kunna bli några stycken.


    Ja de såg 20 äggblåsor. Blir äggplock på tisdag! Jag visste ju att det kunde hända men blev ändå så himla besviken. Blir liksom ytterligare en deppig vår och sommar nu... men massa lycka till för dig på måndag!
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-19 17:51:09 följande:

    Åh jag kan förstå besvikelsen! Man vill ju så gärna att allt bara ska funka! Men tänk, om du får ut en massa fina ägg på tisdag så behöver du förhoppningsvis inte göra om hela den här proceduren med sprutor och plock. Hur mår du av själva överstimuleringen?

    Tack snälla!


    Tack, ja man blir så trött att vi ska åka på all skit! Trodde att iaf detta moment skulle gå bra eftersom jag sen förväntar mig fler missfall innan vi träffar rätt. Men nu känns det lite bättre.

    Jag är inte överstimulerad än utan bara risk för det, så mår helt ok! Trött och öm och lite svullen men inte så farligt. Hur mår du?
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-20 16:25:59 följande:

    Ja fy! Men så bra att det känns lite bättre iaf! Man måste få bryta ihop lite för orka fortsätta.

    Ah men så bra att du inte blivit överstimulerad ännu, hoppas verkligen du slipper det! Minskade dom dosen sista dagarna för dig?

    Samma här, börjat bli ovanligt trött senaste dagarna och det känns att äggstockarna jobbar. Försöker att mentalt ladda upp inför morgondagen.


    Ja det hoppas jag att jag slipper! Ska ta sista fyremadel nu kl 17 och sen suprefact vid midnatt (istället för ovitrelle) sen är det sprutfritt! En sak som blir skönt med att inte kunna göra en återföring nu är att alla kanske slutar tjata. Då kan vi göra återföringen sen utan att nån vet om det. Vi har ju försökt så länge och fått så många missfall att typ alla vet om hur vi kämpar, skönt men också jobbigt!

    Massa lycka till imorn, du måste uppdatera sen hur dey gick! Kram
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-21 10:01:48 följande:

    Skönt att ha alla sprutor avklarade nu! Kändes nästan tomt att inte ha några fler att ta för mig igår :)

    Ja men det är ju perfekt om ni kan göra återföring i smyg sen, förstår verkligen om tjatet är jobbigt!

    Nu är plocket gjort iaf! Gick riktigt bra och gjorde inte alls så ont som jag trodde. Däremot fick jag riktigt ont en stund senare och blev illamående men fick något riktigt bra intravenöst mot det som kickade in direkt! Såå himla härliga sköterskor och läkare!


    Vad skönt att det är gjort! Hur många ägg blev det till slut? Blir det återföring dag 3?
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-21 21:22:34 följande:

    Stort lycka till imorgon! Jag håller tummar och tår att det går bra för er. Du får uppdatera sen när du känner dig redo :) kram


    Tack! Det ska jag göra! :)

    Så spännande med återföring på onsdag, håller tummarna att alla äggen blir befruktade!
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-21 21:22:34 följande:

    Stort lycka till imorgon! Jag håller tummar och tår att det går bra för er. Du får uppdatera sen när du känner dig redo :) kram


    Nu är jag hemma och känner mig lite piggare. 19 ägg blev skörden. Själva plocket gick bra trots att det gjorde ont så gick det ju snabbt över, men efteråt var jag så medtagen, tror pga att jag inte fått äta på så länge (hade sen tid) så det tog LÅNG tid innan jag kunde stå och gå och jag totaldäckade i sängen när jag kom hem. Nu hoppas jag verkligen att totalfrysen blir värt det och att vi kan få några av äggen till frysen. Hur har det gått för era ägg?
Svar på tråden IVF 2018-2019 Stockholmsområdet