• Sommar15

    IVF 2018-2019 Stockholmsområdet

    AHG skrev 2019-01-02 17:18:08 följande:

    Hej och god fortsättning på det nya året :)

    Försökte ta en liten paus på alla ivf-tankar under julen, men herregud, snart är det dags att börja! Blir kallsvettig bara vid tanken!

    Fy! Allt sånt som inte går att få förklaring på är så jobbigt! Tänker ändå att dom måste tro på att ivf kan göra skillnad för er om det är det dom rekommenderat?


    Ja snart sprutstart för dig väl? Här är det typ 2 veckor kvar! Ja alltså det är mest för snabba på som de rekommenderar ivf, de vågar inte säga nånting om våra chanser pga alla missfall!
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-03 18:36:59 följande:

    Ja det bör bli under nästa vecka! Inte så långt kvar för sig heller nu! Kommer kännas overkligt att stå där med sprutan i handen när det väl är dax.

    Håller verkligen tummar och tår för att det kan göra skillnad för er! Har ni köpt fler än ett försök?


    Ja trepack. Hoppas såklart slippa använda alla tre men tror vi kommer ångra oss om vi står där efter två omgångar och inte har ett tredje på köpet liksom. Ni?

    Jag hämtade ut medicinerna idag så de finns hemma, tänkte om det var beställningsvara men de fanns inne. Var redan uppe i så stor del av högkostnadsskyddet så de kostade bara typ 600 kr.
  • Sommar15
    Jooosen skrev 2019-01-04 03:03:35 följande:

    Hur gick det? Kram


    Såg i en annan tråd att ditt försök inte funkade Jooosen, så tråkigt! <3 hur mår du? Vad är planen nu? Kram!
  • Sommar15
    Sasso122 skrev 2019-01-04 13:04:56 följande:

    Hallå! Hoppar gärna in här :)Vi har två avbrutna behandlingar och 2 behandlingar med misslyckade återföringar i bagaget och har precis påbörjadat vårt 3:e och sista landstingsfinansierade försök.Till skillnad från våra tidigare försök ska vi köra det långa protokollet denna gång och jag började spraya med Synarela på julafton och ska ta blodprov på måndag för att se om jag är tillräckligt nedreglerad för att sätta igång med hormonstimuleringen. Hoppas innerligt att jag svarar bättre på det långa protokollet och att det är tredje gången gillt! :)


    Håller tummarna att det långa funkar bättre! :)
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-04 19:11:44 följande:

    Förstår helt klart eran tanke där, slippa stressen över att ett försökt måste fungera. Vi har tre landstingsfinansierade försök nu till att börja med.

    Skönt att dom fanns att hämta direkt. Måste börja kännas verkligt när dom finns hemma nu? Vet inte om jag är inne i någon slags förnekelse som inte hämtat ut mina ännu!


    Nja det känns inget speciellt faktiskt. Har ätit så många mediciner och gjort så många olika behandlingar mot missfall så det här blir liksom en i mängden! Men hoppas såklart att det kan funka. Och vill såklart börja så fort som möjligt :)
  • Sommar15
    Jooosen skrev 2019-01-04 16:10:57 följande:

    Är i Thailand nu men kliniken ska ringa 7 januari. Antar att vi påbörjar ivf 2 nästa mens. Men just nu är mina tankar väldigt blandade kring förhållandet så får se hur jag mår om ett tag :/....


    Ok :( ja det är ju skittufft att gå igenom sånt här. Vi har mer eller mindre fem år av bara ledsamheter bakom oss och det sliter verkligen. Hoppas det löser sig till det bästa för er!
  • Sommar15
    Jooosen skrev 2019-01-05 07:43:20 följande:

    Ja fyfan va det sliter!! När börjar du med sprutor?


    Mensen borde komma om en vecka, så det är inte så lång tid kvar nu.

    Vär nyckel har varit att prata om allt och få gnälla av sig hur mkt man vill om all skit man är med om... och att ibland göra grejer som man brukade gilla att göra tillsammans även om man inte har lust. Vi är nu inne på 12 år tillsammans där vi under tiden förlorat föräldrar, haft åtta missfall med allt vad det innebär och även fått en bebis men hon körde slut på oss totalt med kolik och noll sömn osv. Skittufft men efter allt det (och allt som kommer nu med ivf) klarar vi nog det mesta.
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-05 16:53:51 följande:

    Såg ditt svar till @Jooosen också om allt ni varit med om. Kan inte annat än säga att du/ni är riktiga kämpar som tagit er igenom allt och fortfarande står starka tillsammans! Nu bara måste det vara er tur!

    Känns som att tiden aldrig gått så långsamt som nu när det närmar sig start!


    Tack, det värmer! <3

    Ja snart är det dags! Så sjukt att det man väntat så länge på snart är igång!
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-05 22:44:40 följande:

    Så lite så <3

    Ja men verkligen! Du måste hojta till när du startar sen så vi får peppa varann lite extra :)


    Du också! Närsomhelst eller hur? Eller har du redan kört igång?
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-06 17:07:21 följande:

    Väntar på att mensen ska komma igång i början av veckan som kommer! Bara för att den annars brukar vara väldigt punktlig så kommer den säkert sent nu bara för att man för en gångs skull vill att den ska komma igång!


    Haha ja verkligen. När man för en gångs skull vill att mensen ska komma! Hoppas min blir tidig... :)
Svar på tråden IVF 2018-2019 Stockholmsområdet