• BossHoss

    Hur lättprovocerade är ni?

    Mongoliet skrev 2018-11-13 07:06:03 följande:

    Är detta forumets medlemmar mer lättproverade än genomsnittet? Att vissa anmäler vissa inlägg för eventuella påhopp det går väl att köpa men ni som anmäler trådstarter eftersom ni anser att det är provocerande hur tänker ni?

    Är det provoverande att andra tänker annorlunda än vad ni gör & är uppriktigt nyfiken på hur andra tänker & därför ställer frågan. Om ni inte gillar frågan alls, låt den vara bara.

    Om någon anser att en trådstart är provocerande & Familjeliv då väljer att ta bort den tråden. Hur många trådar blir kvar?


    De enda inlägg jag anmälde, (orkar inte längre) är uppenbara spam och idiotinlägg, kan även ibland anmäla folk som inte kan diskutera utan när argumenten tar slut eller de inte får som de vill så blir det genast personliga påhopp. Egentligen vet man redan då att man vunnit diskussionen men man blir så less ibland.

    Folk verkar inte förstå att två helt skilda åsikter kan va lika rätt för de olika personerna. Tex du är vänster jag är höger,,,,, OCH vad liksom.... ingen har rätt eller fel, vi ser olika på vissa saker och lika på andra det är oliktänkande som för världen framåt inte att alla är stöpta i samma form
  • BossHoss
    Mongoliet skrev 2018-11-13 09:26:25 följande:
    Tänker att ett forum är till för att få höra saker från andra håll & vinklar. Skulle aldrig anmäla någons trådstart. Visst är det många trådar av typ samma sort men & och andra sidan om en ny människa varit med om en ny situation för just denna kan jag köpa ännu en tråd på samma ämne. Inte hela världen ju. Känns som att moderatorerna är lika småbarnsmammsvönliga här som rasistiska på Flashback. Det blir deras agenda som gäller. Synd tycker jag. Tror att småbarnsmammorna kommer att sakna oliktänkande på samma sätt som jag läser att Flashback blivit fattigare när inga vänstermänniskor tillåts skriva där utan att bli avstängda & bannade titt som tätt. Allt blir så renodlat. Kvar på Familjeliv blir den golfande mamman som åker till Thailand varje år, hon som hatar vita män men även alla utlänningar. Det blir humor av allt.
    Hade gärna sett att de som på flashback sammanfogar trådar eller hänvisar till redan startad tråd.
    De jag tänkte på var sådana som spammar med reklamtrådar om köpa körkort porrsidor osv, eller rena reklamtrådar.

    Hade gärna sett att moderatorerna raderar inlägg som inte hör till diskussionen, finns många både vänster och högermänniskor (just här mer åt vänster på FB mer höger) som går in och sabbar alla trådar med en massa ren skit så de seriösa diskussionerna dör ut, vilket är synd.

    Var mer aktiv både här och på FB för flera år sedan och det har blivit sådan sandlåda nu överlag så det är löjligt, jag har fan fler bra seriösa diskussioner i dörren med fulla personer än vad man har på nätet
  • BossHoss
    Mongoliet skrev 2018-11-13 09:26:25 följande:
    BossHoss skrev 2018-11-13 09:37:28 följande:
    Hade gärna sett att de som på flashback sammanfogar trådar eller hänvisar till redan startad tråd.
    De jag tänkte på var sådana som spammar med reklamtrådar om köpa körkort porrsidor osv, eller rena reklamtrådar.
    Jag hade gärna sett att de gör här som på flaschback och sammanfogar trådar...

    ursäkta för den usla svenskan (som var värre än vanligt)
Svar på tråden Hur lättprovocerade är ni?