• Niila

    Foglossning innan pluss (v.4)??

    Jag har EXAKT samma symptom som du..! Vid min förra graviditet var fotvård mitt absolut första symptom (fått tilltagande smärtor vid varje graviditet- tre barn). Och nu har vi försökt i ett år med en till och jag har varit skengravid flera gånger. Men så den här månaden fick jag plötsligt känningar i fogarna. Och ischiasnerven. Har exakt samma smärta med ilningar ner i slidan som du beskriver. Och molvärk i magen som drar åt ljumskarna,

    Sen har brösten börjat spänna (oftast mer samtidigt som molvärken), fått mörka ringar runt och bröstvårtorna gör väldigt ont. Utöver det doftkänslig och h u n g r i g varvat med helt osugen. Har ändå inte testat positivt än. M e n, till skillnad från de andra gångerna det senaste året som jag hoppats vara gravid, så kände jag direkt när jag fick fogsmärtorna att detta är annorlunda. Jag känner mig verkligen gravid.

  • Niila
    Liten 2018 skrev 2019-01-24 08:22:26 följande:

    Min foglossning, gravid med nr 3 nu. Har börjat samtidigt som jag plussat. Inte klarat mig utan sjukskrivning nån av graviditeterna, tyvärr. Före v 20 har jag varit antingen helt eller stor del sjukskriven pga foglossning. Så vi är alla olika och graviditeterna kan vara olika. Tyvärr har jag bara blivit sämre ju fler graviditeter jag haft.


    Precis som för mig...! Värre för varje gång. Alltså... jag har inte plussat än (har bim om en vecka) men g u d vad ont jag har! Känner tom av ischiasen:/ Och den var så bråkig så vid senaste förlossningen fick jag föda ståendes på ett ben(!) (alltså inte hela förlossningen utan bara då jag bytte ställning men ja, you get it;) Fun fact- bytte ställning med konstanta krystvärkar från halv tio på morgonen till halv tre på em den gången (han skulle ju fastna också;) haha Varför ÅH varför vill jag göra det här en gång till??
Svar på tråden Foglossning innan pluss (v.4)??