• Ebo88

    Hjälp! Blödning

    Det beror på hur nära BIM du är och när du hade ägglossning. En nidblödning kan ske mellan 7-14 dagar efter ägglossning så det skulle kunna vara en nidblödning om BIM är nära.

    Men som Jag är bara Jag skriver så kan det vara sköra slemhinnor eller en lättblödlig tapp osv.

    Hoppas allt går bra och att det inte kommer nå mer :)

  • Ebo88
    Omstart2019 skrev 2018-11-24 19:46:20 följande:

    Fast nidblödning sker när ägget fäster, och man kan inte få positivt graviditetstest förrän tidigast några dagar EFTER att ägget fäst.


    Den kan komma upp till 14 dagar efte ägglossning. Det är därför många tror att dom får mens då en nidblödning kan misstas för en mensblödning

    barntotal.se/gravid-3/graviditetsbesvr/noedbloedning-bloedning-under-tidig-graviditet
  • Ebo88
    Omstart2019 skrev 2018-11-24 22:00:31 följande:

    En nidblödning är väl när ägget fäster, men däremot kan man få en blödning då man skulle haft sin mens? Men det är ju inte samma sak som nidblödning.


    Jag säger bara vad det står i källan. I den står det att en nidblödning kan ske mellan 7-14 dagar efter och att det kan vara allt från en rosa flytning till en mensliknande blödning. Så står det på de flesta informationssidor men då kanske inte stämmer ändå?
  • Ebo88
    Omstart2019 skrev 2018-11-24 23:16:19 följande:

    Ägget kan säkert fästa vid olika tidpunkt, och när nidblödningen uppstår varierar ju därför. Men eftersom ts redan har fått positivt graviditetstest så känns det ju inte som att blödningen i detta fallet berodde på att ägget fäster (=nidblödning).


    Tänkte utifall hon plussat före BIM. Det ör ju inte helt ovanligt.

    Tycker det är konstigt att alla info sidor säger helt annan sak
Svar på tråden Hjälp! Blödning