Inlägg från: Farsta2014 |Visa alla inlägg
  • Farsta2014

    När började ni handla bebiskläder

    Jag köpte första plagget i ca v 8, några till efter kub, men när jag fick reda på kön vid RUL gick jag all in och var ev färdig i v 25. Då ångrade jag några av de könsneutrala plaggen jag köpt in tidigt. Är totalt sett glad att jag var färdig tidigt, det är svårt att gå på stan från v 32 och framåt. Jag var även klar med övriga inköp som säng, vagn, badbalja mm väldigt tidigt, kanske v 27. Det mesta köptes in på nätet.

    Har fått ett missfall vid försök till barn nr 3, då blev det två-tre felköp pga säsongsbetonade kläder, annars håller jag med föregående, det mesta kommer till användning vid nästa barn. Jag har nu sålt dessa säsongsbetonade kläder på blocket och då det var rea-köp har jag i princip inte förlorat några pengar.

    Handla på du bara!!

  • Farsta2014
    Mawie skrev 2018-12-02 23:23:17 följande:

    Började handla lite kläder efter v 27, tyvärr stannade hennes hjärta i v 39+1, ångrar inte att jag handlat kläder till henne, plockar med dem vissa dagar och sörjer henne.


    Beklagar din förlust och din sorg. Stor varm kram till dig!
  • Farsta2014
    Vivan skrev 2018-12-04 09:35:29 följande:

    Okej, varför vill du klä upp en flickbebis på detta sätt?


    Jag har alltid gillat att klä mina tjejer tjejigt. Inte så mycket klänningar men mycket rosa och typiska tjejkläder.

    Jag visste inte att det skulle bli så innan, men båda mina tjejer såg tydligen ut som killar, för trots alla flickiga kläder, fick jag fram till dess att de fyllde 2 höra: vad söt han är, vad heter han mm. Jag uppskattade inte detta alls. Kan bara tänka mig hur det skulle blivit med könsneutrala kläder.
Svar på tråden När började ni handla bebiskläder