Inlägg från: Confused87 |Visa alla inlägg
  • Confused87

    Gå vidare efter lång relation?

    Herregudjesus skrev 2019-06-25 00:03:38 följande:

    Det har nu gått 6 månder och han har redan nu tjej vilket rev upp såren i mig. Jag trodde jag gått vidare men detta gjorde så ont att höra. Fler tips. Mottages gärna!


    Jobbigt när exet gått vidare och man själv står och stampar.
    Jag bröt ett 10 års långt förhållande, vi planerade att gifta oss och hela köret. Men jag kunde inte gå vidare, nånting kändes fel.. Nu är det snart ett år sedan och även om jag inte har hittat någon ny så har jag ändå insett att det finns fina killar där ute, när man själv är redo :)
  • Confused87
    Herregudjesus skrev 2019-06-25 15:35:41 följande:
    Känner du att du släppt exet? Kanske är det meningen att det ska bli ni igen? :)
    Jag har nog släppt honom.. Tror jag.. Vi hörs mindre och mindre men eftersom vi har delad vårdnad om hunden så hörs vi ju ändå regelbundet. Men jag vet att även om vi skulle bli ihop igen så kommer tiden isär alltid att vara som ett stort hål emellan oss. Jag valde att lämna honom, för det kändes inte rätt.
  • Confused87
    Herregudjesus skrev 2019-06-25 16:18:51 följande:
    Har han också gått vidare typ med ny relation? Förstår dig jag kände typ samma. De kändes inte rätt här o nu samtidigt som han kändes rätt. Vi får se vad framtiden visar men jag behövde vara själv o bygga upp mig själv igen.
    Jag vet inte, han har inte sagt något.. Men grannen har sett honom ett par gånger med en tjej (har inte bett henne spionera :P) men om det är hans syster eller nya tjej vet jag inte..
    Hade en dålig dejt igår så självklart tänker jag tillbaka på den bra tiden med honom idag.. =/ Jaja, det går över! :)
Svar på tråden Gå vidare efter lång relation?