Inlägg från: Anonym (Tant Hedvig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tant Hedvig)

    Julklapp till dotterns pojkvän

    Fråga din dotter om vilka hans intressen är.
    Vad jobbar han med?
    Kläder skall ni inte köpa (med undantag för strumpor som kan fungera).

    Och vilken summa hade ni tänkt?
    Jag skulle nog utifrån hans intressen försöka kombinera ihop någon "korg" med lite olika roliga grejor i. Tex några lite mer lyxiga magasin utfirån hans intressen (gaming, sport, jakt/fiske, bilar, historia, musik, film etc etc finns allt möjligt på en välsorterad pressbyrå), kanske något han gillar att äta (något speciellt godis som är hans favoriter?) kanske lite lotter / en 10 veckors tipsrad, Biocheckar?, roliga strumpor som sagt etc

    Huvudpoängen är att jag skulle anstränga mig för att hitta sådant han verkligen skulle använda och uppskatta och inte någon grej eller ska som bara blir liggande som han fått av "svärmor".

  • Anonym (Tant Hedvig)

    Något som också finns att köpa i mataffärer och pressbyrån så här års är speciella boxar med en tidningsprenumeration i (dessa brukar finnas i ställ vid tidningarna, ser ut som en lite tun fyrkantig låda). Man köper en box och sedan väljer den som får den vilken tidning han eller hon vill ha ett visst antal nummer av och beställer sedan själv via nätet. Finns lite olika boxar med olika inriktning av tidningarna,
    Det blir alltid uppskattat.

  • Anonym (Tant Hedvig)

    Inte kläder!
    Även om du vet märke är det omöjligt att få till rätt storlek, färger och modeller. Dessutom kan det kännas "konstigt" att "tvingas" gå runt med en tröja från svärmor. Och behöva tacka och se glad ut vid julklappsutdelningen. Gör honom inte den otjänsten. I så fall endast om dottern kan tipsa om exakt tröja (modell, märke, storlek, mönster etc)

    Necessär, ja kan väl funka kanske, men kolla med dottern om han behöver det först. Han kanske har en favorit som han haft i alla år.
    Weekendbag , javisst bra ide i och med att de skall på resa, men får du en hyfsat bra för 700kr? Tror tyvärr inte det.

  • Anonym (Tant Hedvig)

    Rekommenderar inte kalsonger i just detta fallet. Det är alldeles för privat och intimt att ge till en kille som dottern endast haft som pojkvän under några månader.

Svar på tråden Julklapp till dotterns pojkvän