• Anonym (eee)

    Har han verkligen inga känslor?

    Även om det är svårt så är det bästa för dig att sätta ner foten och inte ha det där "halva" förhållandet nu har just nu. Han ska inte hålla på och pussa och vara mysig om han inte menar det. 
    Det är lätt att bara köra på i gamla hjulspår och efter att ha varit tillsammans så länge så vet han ju hur han ska göra för att du ska säga ja. Det kan gå av bara farten att man pussas osv, för man vet hur det funkat innan. 

    Eftersom du har gjort så, så gör han det han kan, men det leder just  till anledningen varför du har skrivit här: du mår inte bra! Det här tar stort av din energi eftersom du känner en osäkerhet i vad han vill. 

    Jag tror att du kommer må mycket bättre av att vara bestämd. Just nu är det han som styr skutan och du är som en hjälplös jolle som hänger i ett snöre bakefter. Du tvingas åka med i varje vändning/våg utan att kunna göra något. Om du däremot blir kaptenen, och talar om för honom att du inte accepterar det här längre, så måste han bekänna färg.
    Meddela honom bara kort att det får räcka nu! Ta ingen längre diskussion om det heller utan bara informera honom om det nya läget. Säg att han får flytta ut för varken du eller han kan tänka klart som det är just nu och du mår inte bra, och hans beteende är orsaken till det. Den där tiden han ber om är precis vad han får genom att flytta ut! Ni får då en bättre möjlighet båda två att känna efter om känslorna finns.  

  • Anonym (eee)
    Anonym (Ledsen) skrev 2018-12-04 23:54:59 följande:

    Det kanske är så ... det vore det värsta :(

    Vi går hos en & hon säger att hon ser på hans kroppsspråk & på vad han säger att han vill vara kvar hos mig... redan första gången sa hon det. Men han tar inte in det tror jag...


    Låter väl lättvindigt av henne att säga så, låter mer som att hon ville trösta dig, Tycker det är oproffsigt av en rådgivare att uttala sig på det sättet när hon inte känner er så bra än.

    Kroppsspråket kan visa att han tyckte det var jobbigt att vara där på samtalet. Sen är det väl klart att han tycker om dig på någon nivå. 

    Pengar och ekonomi osv, sånt får man ta tag i steg för steg. Skriv upp allt du kommer på som behöver ordnas med ch så tar du en bit i taget. Lita inte på att han kommer hjälpa till för han verkar ju inte vara den typen som tar tag i saker. Kontakat jurist om ni behver hjälp med att ordna upp tex lån. Du kan få hjälp av banken att räkna på hur de ska delas upp osv. 

    Ledsna barn är tragiskt men det går över. De kommer vara gladare sen när allt är klart och den här spänningen de lever i hemma, är borta. 

    Bra att du sa till honom! Stå nu för vad du sagt så att det verkligen sker något nu efter jul. Börja undera på hur ni ska dela upp saker osv. Har han någonstans att ta vägen? Annars är det hög tid för honom att börja undersöka den saken. 
Svar på tråden Har han verkligen inga känslor?