Inlägg från: pyssel |Visa alla inlägg
  • pyssel

    Varför är män så lättkränkta?

    oanonym skrev 2018-12-08 13:54:55 följande:

    Dock är kvinnor väldigt tyst om islam, t.ex.


    Den frasen blir inte sannare ju fler gånger den upprepas. Kvinnor är inte tystare än de män som inte röstar SD. Det är en demokratifråga, och kvinnofråga i synnerhet, att ha invändningar mot religiöst kvinnoförtryck - islam. Men du kanske inte är så intresserad av de debattörerna, de är ju oftast kvinnor.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    den demokratiske professorn skrev 2018-12-08 20:06:44 följande:

    Feminismen vill såklart bara angripa svenska män som gillar att arbeta, gå på puben och se på fotboll. Där har du en riktigt ond man. Islamska terrorister är däremot inget bekymmer.


    Gäsp. Det blir inte sant för att du upprepar det. Politiserad islam är ett stort hot mot västerländsk demokrati och kvinnors frihet i synnerhet.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Moderatorn har damp skrev 2018-12-08 20:16:35 följande:

    Det var sant långt innan jag upprepade det. Det blir inte osant bara för att du saknar argument.


    Du gör dig själv en otjänst när du försöker osynliggöra motståndet mot religiöst förtryck - Fast du kanske stödjer det förtrycket? Eller inte? Men då har förstås att få behålla offerkoftan och vältra sig i påståenden om den onda feminismen sitt pris: Att spela islamismen rakt i händerna.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Moderatorn har damp skrev 2018-12-08 20:54:21 följande:

    Ledsen, men det är de facto väldigt tunt med feministkrönikor som fokuserar på religöst kvinnoförtryck. Men det är klart att det säkert finns nåt om man verkligen letar, vilket jag inte tänker göra dårå.

    Nejdu, jag stöder inget förtryck, tycker du det var ett bra argument?

    Till sist så behöver jag ingen offerkofta. Den knäppa delen av feminismen påverkar mig inte överhuvudtaget. Jag tycker bara det är synd att ert arrangemang gör en massa skada för kvinnor.

    Om ni sansade er lite skulle jag kunna "vara med på tåget". Men ni ger er på helt fel grupper. Det fungerar inte. Ingen tar åt sig. Ni blir bara idiotförklarade när ni ylar om att män t.ex inte borde få kolla på fotboll på sin fritid. Det är mycket som är så oerhört korkat. Men det är ju inget som drabbar mig. Jag kollar ju på fotboll precis när jag vill. Ni är bara en skrattretande hop i pereferin. Varken mer eller mindre.


    Skrattretande är att du låter sig påverkas mer än mig av en klunga rödgröna antifeminister som utger sig för att vara feminister. Ditt "ni" biter därför inte på mig.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    KlunsSmurfen skrev 2018-12-09 22:39:33 följande:

    Vissa kvinnor är tystare än andra.

    Därför vill vänsterkvinnor inte tala om våldtäkterna | steigan.no

    steigan.no/2018/07/darfor-vill-vansterkvinnor-inte-tala-om-valdtakterna/


    Det är samma problematiska rödgröna grupper som underlåter att tala om våldtäktens alla ansikten som också sopar hedersproblematiken under mattan. Det är kvinnor, och vissa män, som tar den sakliga debatten med dessa.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Johnnyorange skrev 2018-12-12 10:29:14 följande:

    Å ändå vill många kvinnliga feminister ha hit män från kulturer där våldtäkt inom äktenskapet är ok. Sen klagar man på att det blivit så otryggt att gå ut. Sen får vi vita män skulden. Det är nog med erat jävla hyckleri nu. Vi är många som fått nog!


    Eller sluta ta så starkt intryck av bloggar från F!-soffan och kom ut i den riktiga världen och prata med folk som kan föra en riktig diskussion med lite fler nyanser.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    KlunsSmurfen skrev 2018-12-12 13:52:04 följande:

    Vad är det för fel med att kritisera F!-feminism?

    Det är svårt att ha en riktig diskussion i den riktiga världen om man inte också kritiserar dåliga idéer. Nu har ju dessa dåliga idéer (F!-feminism) redan  infekterat riktiga diskussioner, politiken, universitet, skolor, dagis i den riktiga världen.

    När feminister (och andra kvinnor) som inte utövar intersektionell mansföraktande genusfeminism som om det vore en religion inte kan ta avstånd från vänsterfeminism och kritisera den blir de ihop klumpade med den eftersom F!-feminism är ju den rätta feminismen (enligt F!-feminister). Dessa dåliga idéer (vänsterfeminism) kommer att fortsätt att spridas tills kvinnor sätter ned foten mot den.


    "Erat hyckleri"? Det kan alltså vara bra att höja blicken från F!:s ungdomsgård i Almedalen om man inte SJÄLV gillar att bli ständigt inkluderad i dåliga ordalag.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    KlunsSmurfen skrev 2018-12-12 16:54:42 följande:

    citerade du rätt nu?

    har jag kallat dej för hycklare?


    Jag citerade delvis och EN GÅNG TILL den som var referensen i mitt tidigare inlägg - det som du själv svarade på. Hur är det med läsförståelsen egentligen?
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    KlunsSmurfen skrev 2018-12-12 18:23:19 följande:

    Du citerade Johnnyorange och jag citerade dej men det betyder inte att jag anser att du och alla andra feminister är hycklare.


    Jag förtydligade det du inte förstod av det jag skrev till JO, men då blev det ännu svårare att läsa för dig. Det kan jag inte ta mer ansvar för än så.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    oanonym skrev 2018-12-13 07:25:04 följande:

    Det skulle vara intressant med någon slags undersökning, där frågan lyder Har du någonsin blivit kränkt (eller liknande), så får vi svar på hur ofta män vs. kvinnor blivit kränkta.

    I de exempel du tar upp så tror jag inte att kränkhet alltid är anledningen, även om det säkert stämmer ibland. Jag tror snarar det helt enkelt finns svin, som gillar att bete sig på det viset.


    Du får bara svar på vem som upplevt sig kränkt, utan urskillning mellan faktiska kränkningar och ren snarstuckenhet.
    Alla hästar hemma
Svar på tråden Varför är män så lättkränkta?