Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Hade ni jobbat på måndag?

    Det har inträffat en väldigt traumatisk familjeangelägenhet i fredags och jag mår så dåligt. Har inte ens ätit något idag, och bara är som en robot som gör det jag måste och sen gråter jag och vill sova.  Jag har lyckats jobba lite i fredags ändå. 

    På måndag har jag väldigt viktiga möten med min chef bland annat, och jag vet inte hur jag ska lyckas låtsas som om ingenting har hänt. Vill samtidigt inte behöva bli sjukskriven då jag förlorar både inkomst och arbete som jag måste ta itu med senare istället.

    Vad ska jag göra? 

  • Svar på tråden Hade ni jobbat på måndag?
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Madde) skrev 2018-12-08 21:00:19 följande:

    Håller med föregående. Gå till jobbet, men du behöver ju inte låtsas som om inget har hänt. Bättre att prata om det, så de förstår varför du är ledsen, och det kanske hjälper att prata om det. Och försök nu att äta något, även om du inte har matlust. Din kropp behöver fortfarande energi så se till att ta hand om den. Beklagar sorgen!


    Anonym (Sara) skrev 2018-12-08 20:38:43 följande:

    Berätta för chefen vad som hänt på måndag.


    Vad ska jag säga på stormötet? Det sitter 25 pers från ledningen..
  • Anonym (Kvinna)

    Ni har rätt, att bara sitta hemma kommer säkert göra så jag mår sämre. Det kanske är bra om jag får fokusera på annat. Och jag får acceptera att man inte alltid behöver vara på topp, jag behöver inte prata så mycket på måndag. Jag tar det lugnt samtidigt som jag ska få hjälp via ett kristeam..

    tack för era råd!

Svar på tråden Hade ni jobbat på måndag?